Skopelos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
Hozzászóló Üzenet
# 76
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Elinolatri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
148 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90846 Üzenet linkje2009-02-21 02:06:58 

Kedves Cofffos! A gatyahúzogatásnak az lesz az eredménye, hogy mivel kevesebben utaznak.Az idén még talán több "utolsó pillanat -os utat lehet majd kifogni. Nekünk max. 120 ezerből négyünknek mindig kijött a nyaralás utazási/szállási ára. 50 e. még elköltöttünk egy kis kirándulásra egyebekre(szerényen). 6 ezerből kijött egy nap 1 főre. A látnivalóval kapcsolatos élmény a lényeg számomra.8x 33 helyszín él bennem.
Mindenki másképp csinálja a nyaralást.
Üdv. Mindenkinek és neked Cofffos! icon_wink.gif

# 77
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Karlo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90853 Üzenet linkje2009-02-21 10:36:31  Válasz a #90842. hsz-ra Előzmény #90842

Szia Macsosz! icon_biggrin.gif
Ez nem kombinált út. Busszal meg persze természetesen komppal oda-vissza. Mi is nézegetjük már évek óta a kombi utakat, de sajnos vagy túl korán vannak, amikorra még nem melegszik fel a tenger, vagy túl későn. Egyébként is minden évben aug. vége és szept. eleje közepe nálunk a nyaralás ideje. Ha választanánk is kombi utat az csak a kora őszi idényben lenne és természetesen minél délebbre, amennyire csak lehet, mert ott még jó idő van októberben is. Mi egyébként Zakynthosra készültünk 2 hétre autóval, de megláttuk hogy van Skolpelos igaz csak szervezett út, de így is váltottunk. Zakyn már voltunk (még egyszer azért visszamegyünk), de ezzel a lehetőséggel most megismerhetünk egy újabb szigetet. Az idei úticél pedig elődlegesen Lefkada volt icon_cry.gif, csak ide is szervezett utak vannak, de azok elég drágák és ráadásul csak egy hetesek icon_question.gif, ami vajmi kevés. Húúú de mennyi sziget van még amit szeretnénk látni!!! Igazából már egyénileg szeretnénk inkább utazni, csak a szállásfoglalással van mindig gondunk, mert ugye ahhoz angol kellene, mi meg inkább németesek vagyunk. Ja és nem is olyan olcsók. Ha érdekelnek a Zakynthos-i képek a fotóalbumban megtekintheted őket icon_arrow.gif. icon_cool.gif Ja, és igazad van a 15% nem kevés. icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif Mi is minden évben már februárban lefoglaljuk a nyaralást.icon_exclaim.gif
Üdv Karlo icon_cool.gif icon_smile.gif

# 78
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90885 Üzenet linkje2009-02-21 21:49:44  Válasz a #90853. hsz-ra Előzmény #90853

Szia Karlo icon_smile.gif

Nézelődtem időjárás ügyben:21 fokot írnak a vízre.-remélem ez igaz icon_exclaim.gif
-és 28-29-et levegőre.-ez nekünk pont jó lenne!
Mi tavaly foglaltuk Zakynthost,de átnyergeltünk Krétára-nem bántuk meg.
A lányomék velünk egy időben voltak Zakynthoson.Meleg volt meg minden(szept.vége).
Ha még nem láttad:e topik 10.hozzászólásában van link Skopelosról és más szigetekről.Gyönyörűek icon_exclaim.gif Leragadtam vagy fél órára a fotóknál!
Az Aeolus kombiutakból még Kos és Karpatos csábít,de nagyon icon_exclaim.gif

Nem tudod véletlen,mennyi ideig tart a busz út Volosig?
(Bármi infod lenne Skopelosról,szívesen venném.)
A tavalyi Pireusból kb.22h.volt(én szinte végig aludtam icon_redface.gif)
Szívesen mennék-jönnék repülővel,de az már nem fér bele a keretbe sajnos :!:Nekünk most 143E-re jön ki mindennel együtt icon_exclaim.gif És szeretnénk
pár napra kocsit bérelni,mert nem tudom milyen a buszlehetőség.(Krétán nem túl megbízható icon_evil.gif)

Üdv,Macsosz icon_smile.gif

# 79
Elinolatri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
148 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90888 Üzenet linkje2009-02-21 23:10:38 

Kedves Kónyu!

Idézet:
Last minute-ről legpraktikusabban úgy értesülhetsz, hogy az óhajtott irodában az óhajtott út előtt 1-2 héttel minden nap érdeklődsz.
Tudom, hogy babrás, de így működik.

Én egy kicsit módosítanám.Például tudod hogy hétfőn tudnál indulni Görögországba.Elötte héten a hét közepétöl(kb.5-3 nappal előtte.)betérsz a helyi közvetítő irodába és néha 3-4 közül választasz (jul.elején 19-27ezer közti áron buszos utat.)Az izgalom így teljes.Hova is lesz az utazás? 8x így voltunk 6 helyen.Paralia,Korfu,Asprovalta2x,Sarti2x,Tolo,Thassos.És összesen 33 kirándulási helyszínen.
Ez aztán a barbár. icon_wink.gif

# 80
Karlo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90913 Üzenet linkje2009-02-22 12:44:21  Válasz a #90885. hsz-ra Előzmény #90885

Szia Macsosz! icon_biggrin.gif
Ha jók az értesüléseim akkor a buszút úgy 18 óra körül van Volosig. icon_question.gif Egyébként amennyivel többe kerülne repülővel, abból ott kocsit lehet bérelni icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif, ezért megyünk mi is busszal. Ez egy kicsit kellemetlenebb, de szerintem megéri. Legalábbis is mi így vagyunk ezzel.
Beszúrok Neked egy-két Skopelosi linket, igaz angolul (is) vannak, de el lehet velük boldogulni:
icon_arrow.gif https://www.skopelosweb.gr/skopelos.html

icon_arrow.gif https://www.skopelos.net/ icon_cool.gif icon_cool.gif

Jó böngészést és nézegetést icon_exclaim.gif

Üdv Karlo icon_biggrin.gif

# 81
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90942 Üzenet linkje2009-02-22 17:37:30  Válasz a #90913. hsz-ra Előzmény #90913

Szia Karlo icon_biggrin.gif

Megnyugtat a 18h icon_razz.gif
Köszönöm a linkeket,ezeket ajánlottam Neked is a 10.hozzászólásból.
Megint sikerült leragadnom jó hosszu időre a képeknélicon_exclaim.gif

Mi oda busszal,vissza repülővel,és így marad egy kis keret kocsira pár napra.Bekukkantottam a kölcsönzők lapjaira is,de nincsenek árak icon_rolleyes.gif
Gondolom,ajánlatot küldenek,ha kérem!Krétán online rendeltem a kocsit és minden perfekt volt-az ára is icon_exclaim.gifHázhoz hozták és jöttek érte icon_exclaim.gif
Át szeretnénk menni Skiatosra is.Ha kell ott alszunk egyet-nem tudom,mennyire járható be a sziget 1 nap alatt?

Remélem idén korán jön és forró lesz a nyár,mert máj.31.-én indul a turnus és nem szeretnék belefagyni a tengerbe.
Ma egyébként nagyon elgondolkodtunk Koson is,de félünk,jövőre nem indít iroda utat Skopelosra.Kár lenne kihagyni a lehetőséget,szerintem nem rossz árért icon_exclaim.gif Kb.szerdáig van időnk dönteni a tuti uticélról-addig vért izzadok,hogy mi legyen.Tavaly ugyan így gyötrődtem,aztán nagyon boldog voltam Krétán icon_razz.gif

Üdv,Macsosz

# 82
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90943 Üzenet linkje2009-02-22 17:43:41  Válasz a #90942. hsz-ra Előzmény #90942

Szia Macsosz!

Látom nagyon Skopelos lázban égsz icon_biggrin.gif
Szerintem nagyon jó választás volt, nekünk is sokáig benne volt a tarsolyunkban. Skiatos gyönyörű, ne hagyjátok ki semmikép, de ezt máshova kéne írnom. icon_redface.gif

# 83
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90945 Üzenet linkje2009-02-22 17:50:45  Válasz a #90943. hsz-ra Előzmény #90943

Szia WhiteFrost icon_biggrin.gif icon_exclaim.gif
Skiathos mindenhol szép icon_exclaim.gif ...off

Rég találkoztam itt mindenkivel,jó újra itt icon_exclaim.gif -levizsgáztam és már csak a megérdemelt pihenés érdekel,legyen az bárhol Görögországban icon_exclaim.gif
De persze most Skopelos van az első helyen...aztán Kos..Kalymnos...stb.
Látom,h.ébredeznek az utazók icon_lol.gif -lassan vége a télnek icon_exclaim.gif

Üdv,Macsosz icon_biggrin.gif

# 84
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90948 Üzenet linkje2009-02-22 18:04:04 

nagyon szépek a színek icon_biggrin.gif

# 85
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90949 Üzenet linkje2009-02-22 18:06:50  Válasz a #90948. hsz-ra Előzmény #90948

A Karlótól kapott linkben vannak olyan színek,h.el sem hiszem a létezésüket icon_exclaim.gif
# 86
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90950 Üzenet linkje2009-02-22 18:10:07  Válasz a #90949. hsz-ra Előzmény #90949

nem semmi icon_eek.gif

# 87
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91023 Üzenet linkje2009-02-23 22:33:36 

Sziasztok icon_smile.gif

Tudna valaki viszonylag gyors infót a junius eleji időjárásról icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
Nem tudunk dönteni Skopelos és Kos között icon_redface.gif
...lehet,h.ezen múlik,hol nyaralunk idén... icon_exclaim.gif

Üdv,Macsosz icon_smile.gif

# 88
Karlo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91032 Üzenet linkje2009-02-24 08:46:00  Válasz a #91023. hsz-ra Előzmény #91023

Szia Macsosz!icon_biggrin.gif:
Aki Neked ebben az időjárásilag is megbolondult világban meg tudná mondani hogy milyen idő lesz júniusban bárhol is, az nagyobb mágus lenne mint Nostredamus vagy Németh Lajos.icon_exclaim.gificon_exclaim.gif Sajnos ez ugye zsákbamacska. Lehet hogy éppen júniusban lesz nagyon jó idő és nekünk lesz rossz szeptember elején-közepén.icon_question.gif Nem tudjuk. Mi is csak bizakodunk mindig, de azért eddig általában szerencsénk volt az aug. végi ill. szept. eleje-közepei nyaralásokkal, mert mindig jó időnk volt és a víz is meleg (ezt gyorsan le is kopogtam). Mi egyébként meg kirándulós típusúak vagyunk inkább mint fürdősek, de természetesen az sem maradhat el. Ahova megyünk ott minél többet szeretnénk látni, ki tudja, lehet hogy sohasem látjuk mégegyszer.icon_exclaim.gificon_exclaim.gif Ha másképp nem megy dobjatok fel egy pénzt vagy sorsoljátok ki, véleményem szerint mindegyik úticél megér egy misét, bár még egyiken sem voltam. Remélem ez nem sokáig lesz így.
Üdv Karlo icon_cool.gif

# 89
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91033 Üzenet linkje2009-02-24 08:55:51  Válasz a #91023. hsz-ra Előzmény #91023

Szia Macsosz!

A két helyen valószínűleg ugyanolyan idő lesz szerintem.
Én inkább Skopelost választanám, egyrészt mert százszorszebb strandjai vannak, másrészt meg sok negatívat hallottam Kosról.

Ez persze csak az én véleményem, de nézd ezeket a strandokat: icon_biggrin.gif

Szerintem gyönyörű icon_smile.gif

# 90
Maggie
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91043 Üzenet linkje2009-02-24 13:10:43 

Szia Macsosz!

Én is Skopelos-t választanám Kos szigete helyett, Kos szigetén már volt pár ismerősöm és elég negatív szájízzel jöttek haza, azt mondták nem ezt várták,kiábrándultak voltak...Szerintem válaszd Skopelost és ne hagyd ki Skiathos szigetét sem ha már úgyis "ott vagy"

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 5 6 7 ... 72 73 74   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu