Láttam a képeket és olvastam Valcsi beszámolóját is, az is nagyon jó volt, részletes és pont azokat az apró részleteket írja le amit az ember megkérdezne (buszjegy árak stb). Ha megírod pontosan hová és milyen hotelbe mentek megkérdezem az ismerõseim, hátha õk is ott voltak, tudod kicsi a világ!
A termálforrásokhoz (Embros azt hiszem), Kos város, Asklepion, Zia és a vulkánsziget a tervezett út + körbe szeretnénk járnai a szép kis öblöket...mindent csak magunk. A szivacsbúváros sziget és a Bodrum annyira nem ragadott meg. Azok szerinted milyenek?
Megvettem én is a Tõzsér-könyvet az abban olvasottak alapján döntöttem, meg amit a fórumon olvastam. Az az igazság pihizni is akarunk nem akarunk egész héten menni, félek a páromnak ez is sok lesz...
Ja igen elfelejtettem megköszönni Valcsinak a beszámolót klassz!!!! Szóval köszi Valcsi!
Szia cicu22!
Nagyon szívesen, és örülök hogy segíthettem a leírásommal a Kos szigetére készülõknek. Tulajdonképpen azért írtam, hogy könnyebb legyen tájékozódni. Köszönöm a dícséretet, akkor nem dolgoztam hiába.
Üdv.:
Megérdemled a dícséretet! Én sem leszek tétlen ha hazajövök, imádok fényképezni, majd teszek fel képeket. Sajna még görögöknél nem jártam, de ha valami másban segíthetek valamiben, (pl. Horváto., Íro., síelés, tudom nem nagyon való ide, de nem vagyok nagy fórumozó) csak írjatok!
Ja és Valcsi jó meccsnézést, mostanában Kánaán van! )))
Nem fogod megbánni, hogy Görögországot, és azon belül is Kos szigetét választottad. Nagyon kellemes sziget, kíváncsi vagyok majd a fotóidra. Több szem, többet lát. Az alvó vulkán szigetére, Nisszíroszra menjetek át, mert irtó hangulatos.
Köszi, hogy felajánlottad a segítségedet más országokkal kapcsolatban, de én azt hiszem maradok imádott Görögországomnál. Sok másik országban voltam már, de Hellasz az igazi szerelem. Idén tizedszer megyek vissza nyaralni.
Amikor csak idõm engedi nézem a meccseket, de sajnos egész nap dolgozom, és pont most van a vizilabda világkupa is, amit szintén nézni kell, hiszen ott érdekeltek vagyunk elég nagy mértékben.
Ha van kérdésed szívesen válaszolok, ha tudok.
Üdv.:
A párommal július elsején utazunk Kos szigetére 12 napra. A szálláshelyünk Tigakiban lesz egy apartmanházban a tengerpart mellett.
Ha visszajöttünk leírom majd a tapasztalataimat.
A párommal július elsején utazunk Kos szigetére 12 napra. A szálláshelyünk Tigakiban lesz egy apartmanházban a tengerpart mellett.
Ha visszajöttünk leírom majd a tapasztalataimat.
Szept 4-én 2 hétre az Apollon travellal, már alig várom. Folyton számolgattam a napokat, így a férjem készített nekem egy naptár programot, bekapcsoláskor a gépem kiírja mennyi van vissza a nyaralásig. 75 nap még én sem tudom hogy bírom ki.
Szept 4-én 2 hétre az Apollon travellal, már alig várom. Folyton számolgattam a napokat, így a férjem készített nekem egy naptár programot, bekapcsoláskor a gépem kiírja mennyi van vissza a nyaralásig. 75 nap még én sem tudom hogy bírom ki.