sziasztok.tudna valaki infot adni a sartin lévő simos,babis és apostolos apartmanrol?nyáron sartira készününk és vacilálunk hogy melyik szállást foglaljuk le...ezeket a németh travel,apollon és cartour-nál néztük
a tavalyi katalógusban van a többi és gondolom a 2009-es még nem jelent meg.Mi még jan 30-ig foglaltuk,mert addig tavalyi árakon volt.Az a legegyszerűbb,ha betelefonálsz.Nekünk 36900/fő/hét volt.Most nem tudom mennyi lehet.
sziasztok.tud valaki infot adni a babis,és stelios apartmanrol?(sarti melyik részén van,kilátás,felszereltség,szúnyog van e ott konkrétan)megköszönném a segítséget:-)
Szia Afrodité89! A Sarti-info.hu-n Taász a szállásoknál térképet ott bevannak számozva a házak ott metudod nézni pontossan hol helyezkedik el az apartman. A babis Sarti villa részen van a steilos az ófalu részen. Szia Erika
Mimárlefoglaltuk a szállást a Babisba. Ahogy eddig hallottam róla ez egy átlagos jó színvonalú apartman. Cartour-ral most utazunk elöször, remélem jó tapasztalatunk lesz.
Sajna kevés képet találtam a Babisról, így ebben nem tudok segíteni.
Szia a babis nem rossz,egyszerű felszerelésű,zuhanyzós,konyhasarokkal.A Németh travellel szoktam én is menni,megoszlanak a vélemények,nekem még nem volt gondom,10éve utazok velük
Szia a babis nem rossz,egyszerű felszerelésű,zuhanyzós,konyhasarokkal.A Németh travellel szoktam én is menni,megoszlanak a vélemények,nekem még nem volt gondom,10éve utazok velük
Szia!
Van képed a Babis Apartmanról? Ha igen kérlek küld el. Köszi
vitibogi@t-online.hu
Tapasztalatok érdekelnének a Kosmas, Ilias, Villa-Maria,Jannis,Stratos,Irini apartmanokról.
Igazából az kellene mennyire csendesek estefele, mennyire van a nyüzsgő főutca és lehet-e valamelyikből látni a tengert. És ezekhez közel van-e homokos partrész. Azért kérdem ezeket mert kis picurral megyünk (1éves) és nem mindegy hova mennyit kell sétálni.
Szia!
Én pár éve voltam a Villa Maria-ba.
Nekem tetszett.Tiszta, egyszerű.Csendes mert az ófalu részen van.Annyi,hogy reggel ott megy el mindig a kukásautó de nem vészes a zaj
Kicsit emelkedőn van,de szerintem nincs olyan messze a tengertől.azt hiszem olyan 200m,kellemes séta észre sem veszed és már a tengernél vagy.
Az Iliasról csak azt tudom,hogy közelebb van a tengerhez mint a Villa Maria.de ez sem néz a tengerre
Mikor mi befizettük a zeustravelnál a Villa Maria apartmanba akkor azt mondta az alkalmazott lány,hogy szerinte ez a legszebb apartmanjuk.És tényleg nagyon tiszta volt.Nem volt semmi panasz.Mondjuk ez 3éve volt azóta lehet van újabb apartmanjuk is.
Hát ennyit tudtam segíteni.