Igen! így lesz szép sorjában .Ha Sartiban sokan lesznek,ami valószínű nem nagy gond már hozzászoktunk,és csak 5 nap,inkább Thassosra gyúrunk, és talán elkerüljük a tömeget,ha nem akkor is kibírjuk valahogy fene bánja csak már ott lennénk!
doro!
Nagy a kocsi és csak hároman megyünk,ha gondolod egy utazótáskával kevesebbet viszek és beférsz.
Segítséget kérek. Az Aethrion és a Liolios apartman között vacilálunk, sok info ezekről nincs. Ha valaki tud képet a szállásról (kívül, belül), illetve infóval szolgál, azt megköszönném, mert a héten szeretnénk foglalni és jó lenne tudni, hogy melyik milyen.
Szia Woody!
Tavaly voltunk a Lioliosban. A beszámolómban is említem, valamint a képeim között (a végén) több fotót is találhatsz. Kívülről és belülről is. Mi szerettük, de leginkább csak aludni jártunk oda. Közel volt nagyon a homokos partszakaszhoz, így éjszakai fürdéshez is ideális. A másik szállást nem ismerem, feljebb volt a parttól az biztos. Kívülről láttam, más jellegű apartman, több emeletes. Ha van konkrét kérdésed még, szívesen válaszolok.
Üdv,
Mamin
Thassosra utazók figyelmébe ajánlom:
"Az Eros 2 kirándulóhajó hetente 3-4 alkalommal egész napos kirándulásokat tesz a sziget körül, közben fürdöző és pecsenyesütögető szünetekkel. A hajó a Régi kikötőből indul 10 órakor."
Ára: 28 Euro, Tel: 25930 22285
(Forrás: Görög szigetek, 2007 Park Könykiadó Bp.)
Az előző hsz forrása is: Görög szigetek, 2007 Park Könykiadó Bp.)
Camping Daedalos - Skala Sotirától északra üdülőtelep jellegű kempingm közvetlenül a parton.
Te.: 25930 58251
felnőtt/sátor 5/2,50 Euro körül
(Forrás: Görög szigetek, 2007 Park Könykiadó Bp.)
Szia Woody! Tavaly előtt az Aethrion-ban csak szuterénben lévő apartmanok voltak az Apollon-nak lekötve. Nem tudom, hogy azóta van-e változás e téren. Többet nem tudok róla, mi a Melidában voltunk. Az jó volt.
Woody! Az Aethrionba tavaly óta az első emeleti apartmanokat is kiadják. Mi is oda megyünk augusztusban. Állítólag tágas, szépen berendezett, a tengerparttól 200 méterre, a kp-tól 8-900 méterre.