Nem sok! Nagyon jó az ára! Melyik szállodát választottátok?
Az 1 hét nekünk jóval több lesz! Ami viszont tetszett az IBUSZ-nál az az volt, hogy a gyerek árra is ugyanúgy érvényes a 10 % kedvezmény mint a felnőttre.
Az Apollon Travel-el sajnos nincs szerződése az irodának ahol foglalni szeretnék.
Március végétől lesznek az áremelések. De az irodában azt mondták, hogy aki most lefoglalja az útját azt nem érinti.
Hát, hiszem is meg nem is! De remélem, hogy igazuk lesz és nem emelnek az áron az indulásig.
A kiállításon nagyon szép Zakynthosi katalógust hoztam el, meseszép...
Az utazási irodák ajánlatait nem tudtam még megnézni, de hallottam olyat, hogy szeptemberben 25 ezerért + illeték-ért meg lehet kapni last minute-ba a nyaralást.
Zantén pedig szállásnak Ag.Sostist keressétek.Ne keverd Laganassal!!
:
Sziasztok!
Úgy alakult az élet, hogy májusban megyünk Zakynthosra Agios Sostisra.
Az Iberia apartmanházba megyünk. Tud e valaki erről a szálláshelyről valami információval szolgálni?
Előre is nagy köszönettel: Josza
Mivel a kérdésed magáról csak a Iberia apartmanról szól,sajnos azt nem ismerem annyira,hogy érdemlegeset tudjak róla írni.Ha ez a kérdés magára Ag. Sostisra vonatkozna, vagy a Renesis ap.-ra akkor már tudnák súgni...
Egyet azért tudok,hogy szép és viszonylag csendes helyre mentek ami a környezetet illeti.Ezért írtam,hogy ne tévesszék Sostist Laganasszal,mert ha
nincs is messze egymástól a kettő,de két különböző világ.Szerintem.De majd te is megtapasztalod biztosan.
Kedves Atosz!
Kedves vagy, hogy ilyen gyorsan válaszolsz. Most egy jó darabig ebben a topkban fogok lakni. Az "Utazás" kiállításon bukkantam erre az útra a Grand Tours előadásában, mely színben, szagban és árban is megfelelőnek látszik. Le is előlegeztem, úgy, hogy edőlt, menni fogunk. Persze nem csak közvetlenül az apartman érdekel, hanem a bővebb környezete is, meg minden, ami érdeklődésre tart számot a szigeten. El is kezdtem olvasni a topikot elejétől fogva és bőszen készítem szokott módon ollózva jegyzeteimet.
Meg is kérdezném, hogy ott a településen milyen vásárlási lehetőségek vannak, melyik autókölcsönzőt ajánlod?
Biztos sok kérdésem lesz a végére, ezért előre is köszönöm a segítségedet és türelmedet.
Üdv: Josza
Szia Kyra!
Nem szállodába megyünk, hanem a Timos Apartmanba. Medencés, és szerintem jól néz ki, és ami lényeg csak 80 m-re van a tengertől. Mi nem szoktunk reggelizni, és ezért nem választottam félpanziósat.
Az Apollon repülős utjait az Imperátor Travel intézi, de a törzsutas kedvezmény miatt rajtuk keresztül lett lefoglalva.
Szia Boka!
Mi nem igen szoktunk sem panziós, sem fépanziós, sem al-inculsiv ellátást igénybe venni, mert teljesen behatárolja az időbeosztásunkat. Sokat kirándulunk, hogy az adott környéket minél jobban megismerjük, bejárjuk. Nincs annál bosszantóbb, ha a kajálás miatt nem tudunk időben elindulni valahová, vagy rohanni kell, hogy le ne maradjunk az ebédről, vacsoráról. Eszünk, ahol vagyunk és akkor, amikor mi akarunk. Volt eset pld. Toloban, hogy befizettünk vacsorára, de mindamellett, hogy nagyon jó volt a kaja nagyon megbántuk, mert majd minden nap rohannunk kellett és így is utolsó pillanatban estünk be az étterembe izzadtan, idegesen.
Mi a múlt nyáron laktunk az Ibéria aprtman 7-es szobájában. Az apartman szép, tiszta és a keddi nap folyamán takarítottak (2 hetes turnus esetén még pénteken is). Maga az apartman nem nagy, de szerintem 2 embernek pont elég. A konyha felszerelése olyan mint máshol: poharak csészék, tányérok , evőeszközök 2 főre, műanyag tál, serpenyő stb. Szóval a szokásos. Volt egy kis hűtő, olyan aminek 1 fakkos a fagyasztója és az érkezésünkkor 1 üveg hideg ásványvíz várt minket. A fényképalbumomban vannak képek az apartmanról és a környékről, kilátásról. Egyébként a GT katalógus képei a valóságot tükrözik. Ja és törölköző is volt. Az apartmanhoz 2 szupermarket van közel a Zeus és a La Curva az áraik hasonlóak. A tenger viszont csak légvonalban 250m egy picit többet kell sétálni.
A környék csendes, ha a kabócák elhallgatnak. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Tökéletesene gyetértek veled, nekünk sincs semmi értelme, ha befizetnénk ilyen szolgáltatásra. Talán a reggeli jól jön, de sokszor olcsóbb ha magunknak vásárolunk.
Az all inclusive-t teljesen hülyeségnek tartom egy szigeten. Szárazföldön már nem annyira, de ez is attól függ melyik országban.
tudom odébb van, de ha majd hazajöttök az utazásból, megírod a hőmérsékletet?
Én is mindig nézem a a korai időpontokat, olyan olcsó, hogy szívem szerint befizetném, de félek nem tudnék fürdeni megfázás nélkül.
Szóval én majd erre lennék kíváncsi, hogy abban az időpontban mennyire lehet strandolni.
Szia Firkamano!
Mi sokszor voltunk még ennél is korábbi időpontban. Voltunk Észak Görögországban április végétől is. Ilyenkor szokott 28 és 33 fok körül lenni a meleg és a tenger kb: 21-22 fokos. Ez már alkalmas a fürdésre és sokkal jobb a kirándulásokra, mint később. Semmi zsufoltság, minden ami virágozhat az virágzik is. Május második két hete megfigyelésem szerint napos szokott lenni egy-két esős nappal. Június első két hete viszont esős legtöbbször. Persze a sziget mikroklímája ettől eltérő lehet. Voltam egyszer kirándulni Thassoson. Kavalában zuhogott egész nap az eső, a kb 30 km-re lévő szigeten egész nap ezerrel sütött a nap. De most, ha majd visszatérek elmondom milyen volt a helyzet.
Szevasztok! Szerintem is az fizessen be bármilyen ellátásra,aki nyaralásának nagy részét strandon, vagy medence mellett szeretné eltölteni. Aki látni is szeretne valamit, az ne kösse időpontokhoz (étkezési idő) programjait. Bosszantó egy tartalmas kirándulást megszakítani, egy időhatárba zárt kaja miatt! És szerintem nem is éri meg!