Mi megvoltunk elégedve. (Mi kempingezni is szeretünk)'
Mi voltunk már Sartin is, de nálunk családon belül is eltérő a vélemény a két üdülő(falu)-ról. A lányomnak és a páromnak Paralia jött be, a homokos tengerpart és a lassan mélyülő víz miatt, nekem pedig Sarti a gyönyörű öblök és a szerintem szebb természeti adottságok miatt. Amikor Paralian voltunk akkor az egy hét alatt kb, kétszer volt nagyobb hullámzás, de mi élveztük. Sartin mi az új részen (Déli) nem voltunk az állítólag homokos és kis gyerkőcöknek is jó, a többi rész ahol mi jártunk (a középső és az északi), az szerintem nem kicsiknek való.
Bofefe!
Tökéletesen igazad van, hogy mindenkinek más jön be. Én is már kétszer jártam Sartiban, igaz csak látogatóban, mivel Toroniban nyaraltunk. Főleg Sarti ófalu részét és a városközpontot jártuk be. Az új részt nem ismerem. Ugyan igy vagyok Paráliával is. 7 éve nyaraltam Olympic Beach-en, Paraliát csak láttam. De nekem is inkább a sziklás-öblös rész tetszik. Ezért is megyünk az idén Neos Marmarasra. De ugye kisgyerekkel más. Elsősorban az ő szempontjából kell nézni a dolgokat. Az a fontos, hogy neki mi a legjobb. Hát még körüljárjuk ezt a dolgot, de azért köszönöm!
Sziasztok!Én is jártam Sartin és Paralián egyaránt!Paralia sokkal nyüzsibb,de Sarti gyönyörű,viszont nagyon hullámos volt a part,és kavicsos,bár lehet a mi apartmanunkhoz közeli partrész volt csak hullámos,mert amikor másfelé mentünk,akkor jobbnak tűnt!!A narancspart viszont nagyon szép,és ott lassan mélyül!Ha csendesebb helyre vágynak akkor Sarti.
Napis!Én augusztus párti vagyok,de lehet ott leszek egész nyáron,ez még a jövő zenéje!
Sziasztok! Paralia és Sarti nehéz a választás,az egyik nyűzgö igazi nyári kavalkád a másik csendesebb de természetben szebb. De gyerekek miatt Paralia melletti Olympic beac nyugottabb,mi is a két pici miatt döntöttűnk OB mellett.
Hello Mindenki!
Nagyon fontos kérdésem lenne!
Utazott már valaki az FP. Travellel?????Csak azért kérdezem,mert én a Korona Travellel szerettem volna menni Szalonikibe,de nem akartam húzni az indulás napját,ezért bevállaltam ezt a másikat.Szóval ha jönne valaki Szalonikibe március 18.án,akkor szóljon!!!!!És ha valaki utazott már ezzel,akkor írjon véleményt.Köszönöm!!!!!
Én utaztam már velük...
Nézöpont kérdése,hogy milyenek
Aki szereti a görögöket,annak jó
Röviden és tömören:
Hangosak és egész uton görög zene szól....Elöl dohányoznak a soförök,de nem érzödik hátra...
Elég gyorsan leér a busz görögbe...ismerve a görögök vezetési szokásait
Kávét is készitenek,ami,ha jól emlékszem 2 euro volt ,de a lányoknak ingyen....
Összeségében nagyon kedves volt a két soför, néha még énekeltek is
A határokon gyors volt az átjutás...
Hát ugy ennyi lenne részemröl....
JA és nedves törlökendöt feltétlen vigyél,avval le tudod törölni a bőr ülést.....mert néha olyan emberek szálltak fel a buszra a köztes országokban...
Szerintem jobb,hogy velük mész..
Bár a malévnál is olcsók most a jegyek...33 ezer oda vissza...ugy tudom az FP Travel meg 32....
Szia Szilvi!
Nagyon köszönöm!
Ezek szerint akkor nincs miért aggódnom!Én most csak odafelé vettem jegyet,így 21000 ft volt plusz a biztosítás!
Te mikor jössz haza?
Ja!Szilvi!
Még egy kérdés!A pénztárban azt mondták,hogy lesz a buszon egy nő,aki biztos beszél magyarul!
Ezt meg tudod erősíteni?Te tudod kiről van szó?
Sokkal előbb ér a busz mondjuk Szalonikibe,mint ahogy az előre van jelezve?Na,azt hiszem most hírtelen csak ennyi jutott eszembe!
Köszönöm
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Az INO apartmanban járt-e valaki a közelmultban? Szeretném, ha leirná a véleményét róla! Pozitiv és negativ tapasztalat egyaránt érdekel. Csak őszintén! Előre is köszönöm!
Szia Gudli!
Én 2007-ben voltam az INO-ban. Csak + dolgokat tudok mondani. 2006-ban vagy 2007-ben épült, így nagyon szép, új apartman, igényesen berendezett, tiszta stúdiókkal. A part nincs túl messze, a központhoz kicsit többet kell sétálni, de annyi szerintem bőven belefér. Én csak ajánlani tudom!!!