Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 1351
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91500 Üzenet linkje2009-03-02 18:30:00  Válasz a #91478. hsz-ra

Szia Cilla Josza2! Látom megvan az idei utazásotok. Mi tavaly utaztunk a Grand Toursal Neos Marmarasra nagyon megvoltunk velük elégedve a buszuk az eddigi legjobb volt amivel utaztunk. A szállás az amit ígértek és még az idegenvezetőjük is profi volt bár mi sem szoktunk rászorulni de meglepően szuper volt. Mi is nyaraltunk már májusba de nagyon szuper volt az idő és a tenger is elfogadható volt. Zakynthos is klassz kis sziget tavaly a rokonaink nyaraltak ott már a fotók láttán is gyönyörű biztos nem fogtok csalódni. Kíváncsian várom a tapasztalatotokat? Sziasztok Erika
# 1352
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91502 Üzenet linkje2009-03-02 19:02:21  Re:

josza2 írta:
Kedves Atosz!

Meg is kérdezném, hogy ott a településen milyen vásárlási lehetőségek vannak, melyik autókölcsönzőt ajánlod?
Biztos sok kérdésem lesz a végére, ezért előre is köszönöm a segítségedet és türelmedet.
Üdv: Josza

Szia Josza!

Nem írom már hozzá a 2-est, mert olyan börtöni jelleget ad a számozás és tudtommal csak te vagy egyedül a Hellaszon evvel a névvel... icon_lol.gif Meg nem foci csapat a mi idönkből,hogy DunaiI és DunaiII... icon_biggrin.gif, te emlékszel még ezekre jól.Na akkor nosza a lényeg.Már írtam,hogy Sostis szép hely és jól választottatok.Lényegében ott helyben,ezen a kis településen, mert azért a faluról nem beszélhetek, mindent megkapsz ami számotokra kellhet, a reggeli friss péksüteménytől
a tavernai étkezésig, a biciglitől a gépkocsiig.Nem kell,ha nem akarsz semmiért átkavirnyázni Laganasba.Szerintem minden megtalálható ami szem szájnak ingere.Gk.bérlést az utaztató iroda biztosan ajánlani fog,de ha nem vagy az árakkal kibékülve, ott helyben találsz még két kölcsönzőt.Mi a Smart nevű gk.bérlőből vettünk ki kocsit,de átsétálhattok
Laganasba is ahol még egy tucat hely van bérléshez.Ha meg már a feneked alatt a kocsi akkor már tietek a világ,ha nem kaptok kérjetek térképet, mert az is jár hozzá.Smartnál nagyon príma térképet adtak,na de ne aggódj egy csomó eltévedés hozzá tartozik a sziget bejárásához.Ezt is tudod,hisz te sem kezdő vagy a görög utazásokban.

Egyenlőre ennyit,de kérdezz,ha tudok szívesen segítek!! icon_smile.gif

Üdv: Atosz

Ui.Mi 2007-ben voltunk itt,biztos egy két változás azóta történhetett.

# 1353
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91503 Üzenet linkje2009-03-02 19:21:01 

Szia Josza!

Kérdezz nyugodtan bármit. Mi kétszer voltunk egymás után 2006 augusztus és 2007 június elején, de Argassiba. Szállásban nem tudok segíteni, de a kirándulásokban igen.

# 1354
Csilla127
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91505 Üzenet linkje2009-03-02 19:35:49 

Szia Josza!
Én tavaly júniusban voltam szintén Agios Sostisban a Grand Tourssal. Az Ibériáról sokat nem tudok, mert csak kívülről láttam, de minden másban esetleg én is segítségedre lehetek.
Vásárlási lehetőséggel kapcsolatban Faopalhoz hasonlóan én is a Zeust és a La Curva-t említeném. Jó áraik voltak, bár mi a Zeuszba jártunk inkább, mert az pont a szállásunk mellett volt.
Autót mi Laganasból kölcsönöztünk (Budget). De a kisebb kocsik jobb áron voltak Sostisban a Smartnál. De érdemes több helyen érdeklődni, mert szerintem van még ezeken kívül is több kölcsönző.
Csilla

# 1355
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91507 Üzenet linkje2009-03-02 20:18:55  Válasz a #91500. hsz-ra Előzmény #91500

Kedves Ericsike!
Jó érzés, hogy velünk örülsz, hogy végre el fogunk tudni utazni. reméljük most már nem jön közbe semmi. Minden rossz széria egyszer véget ér.
kiss.gif Josza és Cilla

# 1356
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91510 Üzenet linkje2009-03-02 20:36:04  Re:

atosz írta:

.....Nem írom már hozzá a 2-est, mert olyan börtöni jelleget ad a számozás és tudtommal csak te vagy egyedül a Hellaszon evvel a névvel... icon_lol.gif Meg nem foci csapat a mi idönkből,hogy DunaiI és DunaiII... icon_biggrin.gif, te még emlékszel...
.

Szia Atosz!
Josza2-ségem abból fakad, hogy mikor regisztráltam magam Josza néven azt mondta a rendszer, hogy a név már foglalt, majd ugyanezt mikor Josza1-ként akartam. Ragaszkodtam ehhez a névhez, mivel ez 30 éve a becenevem, úgyhogy már patinás. A Josza2-t már elfogadta a rendszer. Azóta sem találkoztam más Joszával a Hellason, de most már mindegy. Sajnos nem tudok úgy futballozni, mint Dunai1 és Dunai2 és Kovács 13 János szakaszvezető elvárs is jobb rendőr nálam. icon_lol.gif icon_wink.gif
Nagyon szépen köszönöm az információkat!

# 1357
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91511 Üzenet linkje2009-03-02 20:41:52 

Kedves WhiteFrost és Csilla!
Rendkívül kedvesek vagytok, hogy felajánlottátok a segítségeteket, igénybe is fogom venni. icon_lol.gif

# 1358
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91513 Üzenet linkje2009-03-02 21:06:55  Válasz a #91510. hsz-ra Előzmény #91510

Szívesen!-máskor és másról is... icon_wink.gif

Atosz

# 1359
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91623 Üzenet linkje2009-03-04 17:46:27 

Sziasztok!

Tsilivi-nek milyen a tengerpartja? Mit érdemes a helyről tudni? Nyüzsgő vagy nyugisabb település?

# 1360
Csilla127
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91625 Üzenet linkje2009-03-04 18:41:00 

Szia Kyra!
Bár a mi szállásunk nem Tsilivi-ben volt, csak autókázás közben kis időre itt is megálltunk. A tengerpartja homokos, a víz pedig lassan mélyül. Inkább nyüzsgő település, de nem annyira, mint pl. Laganas. Sok bár, étterem, üzlet, taverna van itt.
Csilla

# 1361
Olus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91628 Üzenet linkje2009-03-04 19:06:20 

Sziasztok!
Kyra megmentett az előbb, ugyanis elöször nem ide írtam a hozzászólásomat. Köszi icon_smile.gif
Nagyon új vagyok a fórumon, de már most beleszerettem! icon_smile.gif
Látom, hogy többen is mennek idén Zakynthosra, én is csatlakozom hozzájuk, június 26-án indulunk a párommal Aeolussal. Esetleg valami tapasztalat a szigetről? Ki milyen időpontban indul a szigetre?

# 1362
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91655 Üzenet linkje2009-03-05 08:55:28 

Sziasztok!

Olus! icon_smile.gif

Igazán nincs mit! icon_wink.gif icon_smile.gif Tapasztalatom alapján, szívesen segít neked bárki a Hellasz tagjai közül!
Szinte minden témának megvan a saját topikja. Eleinte nem egyszerű eligazodni de könnyen belejössz!

Csilla! icon_smile.gif

Köszi a választ!

# 1363
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91657 Üzenet linkje2009-03-05 09:30:50  Válasz a #91628. hsz-ra Előzmény #91628

Szia Olus!

Nagyon sok infót találsz a szigetről, ha visszaolvasod a topicot.
Élménybeszámolókat is olvashatsz amennyiben a hellasz.hu nyitó oldalán rákattintassz a "Beszámolók" rovatra, majd ott megkeresed a Zakynthosszal kapcsolatos írásokat.
A "Fotóalbum" rovatot is a főoldalról tudod elérni, melyben rengeteg kép van többek között Zantéról.

zakynthos albumok : http://www.hellasz.hu/fotogaleria/index.php?srch=zakynthos

# 1364
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91662 Üzenet linkje2009-03-05 10:25:31 

Szia Olus!

És ha már mindent elolvastál, amit kvalcsi javasolt és nem unod még (nem is lehet megunni egy görög szigetet), ajánlom figyelmedbe a www.zakynthos.lap.hu és a www.zakynthos-greece.com oldalakat is.

Szia
Bottakati

# 1365
Olus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91713 Üzenet linkje2009-03-05 18:39:50 

Ohh..
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat! icon_smile.gif Tényleg jó ez a fórum icon_smile.gif
Megnézegetem az összes oldalt, illetve visszaolvasok itt a fórumon belül is... minél több infora van szükségem indulás előtt icon_smile.gif
Egyébként, tudom hogy van ilyen topik külön, de ott nem nagyon válaszol senki sem ( mintha az a része a fórumnak kicsit üres lenne), ezért itt dobnám fel ezt a fontos dolgot: árak? érdekelne mind az éttermek, gyros-os kis sarki "üzletek", bárok, kölcsönzők, boltok árai. Én laganasban foglaltam szállást.
Apropó laganas, van aki esetleg oda jön nyaralni idén?
Előre is köszi a segítséget!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 90 91 92 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu