hali.valaki tudna infot adni arrol hogy a babis apartmannál konkrétan hemzsegnek e a szúnyogok?(mert voltam 2004ben sartin a templomnál rengeteg volt.)
Szerintem szunyog mindenhol van!Vigyél magaddal valami elektromos írtót.Itthon olcsóbb.Sajna idén kimarad nekünk a tengerparti nyaralás,pedig ,de szívesen csíptetném magam a görög szunyogokkal!!!
Sziasztok!
Volt valaki az utazás kiállításon? Mennyire fogynak a Sartis utak?
Még nem tudom, mikor tudnék utazni, HA lesz rá lehetőség! De nagyon hiányzik! Hihetetlenül jól esik már az apartmanokról is olvasgatni itt! Imádom Sartit!
Az évi szúnyogmennyiség attól is függ, hogy a polgármester úr mit hajlandó beruházni. De, mint tudjuk a polgármester urak általában a saját zsebükbe ruháznak be (itt is, nem csak otthon). Az elektromos riasztóval egyetértek. Én évek óta egy fajtát használok, nekem bejött. A Bluelagoon helyett szeretnék nektek ajánlani valamit. A kalózhajót. Viszonylag kis létszámmal indulnak el, a hajó is kisebb, de eddig még mindenki elégedetten jött vissza. A tulajdonosa (aki egyben a kapitánya is) magyar, nagyon jó arc, és itt is van fürdőzés, evés, ivás, delfinles. Van egy weboldaluk is, ami persze most nem jut az eszembe, de később felteszem.
Még mindig válogatok az apartmanok közül.
A Virozi-rol tud valaki infót képeket?
És szívessen veszek apartman ajánlatokat utazási iroda nevével együtt ami ezen a térképen: http://sarti-info.hu/szallashelyek.htm
1-6 vagy 29-33 részen van.
szia!
Nem tudom ezzel mennyit segítek, de valaki írta egy fórumon hogy kibéreltek tavaly egy Harley kinézetű Yamahát ami 25 euró volt de ugye ez szezon függő meg hát az is számít hány napra béreled mert ha többre lehet alkudozni!
Egyébként a Sassos motorkölcsönzőt ajánlják nagyon!
Sziasztok!
Mi tavaly Sassosnál béreltünk robogót 3x a két hét alatt.10 euró volt egy napra.Neked kell tankolni és illik annyi benzinnel visszavinni amennyivel elhoztad.A robogók álltalában két személyesek,de figyeljetek rá milyen mocit hoztok el,mert mi a második nap olyat kaptunk ami majdnem leállt alattunk az emelkedőn .Egyébként a másik motorkölcsönzővel sincs semmi probléma.