Ha én is végre eljutok Athénba, én sem kölcsönöznék autót
Szerintem olyan izgi tömegközlekedni külföldön, én úgy élveztem az eddigi városlátogatások során
firkamano, köszönöm még egyszer a segítséget! írtam tegnap, de valamiért nem küldte le...
nekem nagyon tetszik ez a milánós dolog, meg én azt nem is láttam hogy a wizz első visszaútja ilyen olcsó. az meg még jobb hogy 2hét lett volna. már kezdek örülni, amikor kiderül hogy nem jó az időpont... ááá el sem hiszem. csak április vége+május... még keresgélek én is, de tudom már foglalni kellene valamit.:S
örülök hogy nem volt nagy kérés akkor, ha ez neked kikapcsolódás, engem már csak felidegesít.
Szia Firka!
Ennyire azért nem egyszerű a dolog. Nem te mondod meg, a hova kérdés az irodára tartozik ebben az akcióban. Ők az árat és az utazást garantálják.
Szóval amit én tudok erről:
Választasz egy csomagot (kód) és egy indulási időpontot. Március 31-ig a szabad helyek függvényében foglalható 40% befizetésével. Ezért egy garantált vásárlási utalványt kapsz.
Az iroda garantálja, hogy a választott héten, a választott helyek valamelyikére a táblázatban feltüntetett áron eljuttat.
A fennmaradó összeget indulás előtt egy hónappal kell befizetni. 2 héttel utazás előtt tudod meg, hogy melyik országba és 1 héttel előtte, hogy melyik településre, melyik apartmanba és pontosan melyik nap utazol. (Az időpont az adott hét bármelyik napja lehet.)
10% felár befizetésével repülős útnál 2 helyszínt kizárhatsz, ahová nem szeretnél utazni. (Így mondjuk apartmanos útnál Bulgária kizárható - és akkor már az biztos, hogy Görögországban nyaralsz.)
D.
Hát ebben az időpontban csak drágán fogsz találni.
Bp-Athén-Bp 66 700 Ft malévnél.
Athénból meg 30 euro Chania komppal. Ez egy útra vonatkozó ár.
Odavissza 60 euro, repülővel pedig kb 100-120 euro lenne.
Ha vasárnapig vettél volna malévnál jegyet Athénba, csak 38 ezer Ft lett volna, drukkolok, hogy legyen megint ilyen akció neked!!!
Köszi az infót.
Nekem ez így nem annyira szimpatikus. Kicsit tartok az ilyentől, meghát jobb biztosra menni, és már elég olcsón lehet megkapni a last minute-s utazásokat.
igen, ha mást nem, a busz+komp lesz... így jön ki a legjobban.
mi is így mentünk haza novemberben, és abszolut kibírható. főleg hogy azért még nem lesz a nagy nyári hőség. meg lehet nézelődni is.
A MALÉV-val kapcsolatban. Mikor indulnak idén a gépeik Zantéra?
Azt olvastam, hogy tavaly kora hajnalban utaztak sokan.
Nemigazán értem, hogy miért indítják ilyen korán a járataikat amikor az apartman vagy hotelszoba általában 11 és 14 óra között foglalható el.
Firkamano! Az utazási irodában még nem tudják az idei indulási időpontokat.
Sajnos, tényleg nem rajtunk, utasokon múlik. Pedig mi fizetünk érte, nem is keveset!
Lacimaci!
Így már érthető! Tényleg ez lehet a magyarázat.