Afrodité89!
Mi tavaly többször béreltünk robogót. Úgy tudom, hogy Görögországban legális, ha ketten ültök egy robogón (50 ccm). Volt, hogy Sassostól, volt hogy Angelotól béreltük ki a járgányt. Némi árkülönbségre számítsatok. Sassosnál kedvezményt adnak a bón-ra, amit sarti honlapjáról le tudtok tölteni és kinyomtatni. Attól is függ a bérleti díj, hogy melyik szezonba (elő-,utó-,fő) mentek és hány napra bérlitek ki a mocit.Nyílván minél több napra, annál olcsóbb összességében.
Arra is számítsatok, hogy ezek a mocik nem a legjobb állapotúak. Persze mennek és nem is robbantak le velünk. Mindenképpen alapos gyakorlat szükséges a vezetésükhöz.
Mi használtunk sisakot is, bár ez Sartin nem szokás. Sajnos. Pedig szerintem megéri. Egyébként adják a motorhoz. Érdemes előző este, úgy 6 óra után szétnézni a kölcsönzőkben és kiválasztani a motort.
Legutóbb Fazika szerkesztette (2009-03-05 15:30:36), összesen 1 alkalommal
Csaba,mi már le is foglaltuk a babisba,júli.3-án megyünk:-)
köszi mindenkinek a robogós infokat.szerintem csak egy napra bérelnénk,barátomnak már van gyakorlata motor vezetésböl,de nincs hozzá szokva a szerpentinekhez ezért tartok töle hogy veszélyes eléggé.de az útközben látott táj biztosan nagyon szép.
Mi ugyan tavalyelőtt voltunk Sartin-meg előtte 2001-ben-,de az a tapasztalatom,hogy az eddigi utjainkhoz viszonyitva itt volt a legolcsóbb a kajálás.Egy gyros pitában kézben 1,80,gyros tál már volt ugy is,hogy 10,50-ért hárman ettünk és még üditőt is kaptunk hozzá.Több étteremben is ettünk,és ugy 20 Euért egy-egy főételt és üditőt simán kaptunk...meg ajándékba ezt-azt utána.Néha 20 fölött fizettünk,attól függően,hogy mi volt a főétel.Ritkán ettünk többet,mert séta közben azért még ugye kellett enni óriáspalacsintát,kokoricát,meg olyan kis mézben ázó apró fánkocskákat,amit a főtér közelében egy nagyon öreg nénike látványban sütött.Én mindenképpen ajánlom,hogíy egyétek végig a sétányt!
Köszönöm szépen. Mi tavaly korfun voltunk ott egy gyros 1,30-1,50 volt.
Azért érdeklődőm az árak iránt, hogy a szárazföd-e az olcsóbb vagy pedig a sziget.
kedves krumple!én nem tapasztaltam ár különbséget sziget és szárazföld között pedig több helyen voltam már.szerintem azon is mulhat hogy elő vagy főszezonban mész.meg hát most ugye az euro helyzet miatt is lehet magasabb árakra számítani sajnos.
szia Csaba.ti emeleti szobát foglaltatok a babisba?mert mi második emeletit kértünk 2főre,de aztmondták állitolag ott dől el csak biztosra,de leadják a kéréseket.hát remélem azt kapjuk mert földszint nem szimpatikus.
szia Csaba.ti emeleti szobát foglaltatok a babisba?mert mi második emeletit kértünk 2főre,de aztmondták állitolag ott dől el csak biztosra,de leadják a kéréseket.hát remélem azt kapjuk mert földszint nem szimpatikus.
nekünkígéretet tettek, hogy a báttyámékkal egymás melletti apartmanokban leszünk. Első emeletet mondogatták. Biztos balhé lesz, ha nem úgy lesz ahogy ígérték .