Tavaly mikor Kefaloniára mentünk, a repülőgép indulási idejét az utazási iroda indulás előtt 4-7 nappal tudta meg, és mondta el nekünk.
Én itt a fórumon már sokkal előbb.
Kicsit felkészületlenek az utazási irodák alkalmazottai. Minden esetben többet tudok mindenről ahova megyek mint ők, akiktől venném a helyet. Elég fura, de biztos őket nem érdeklik annyira ezek a dolgok, és nem olyan tájékozottak.
Tavaly mi is Kefalónián nyaraltunk (tényleg nem tudták, melyik nap indul a gép, de azt sem, hogy milyen a szállás, amire nagyon ráfáztunk). Ti mikor voltatok és hol laktatok?
Sziasztok!
A korábbi években a Malév már februárban feltette a honlapjára a charter menetrendet. Február közepén már úgy mentem az ut. irodába foglalni Kefalóniára a nyaralást, hogy kezemben volt a charter menetrend, azon egyértelműen rajta volt uticélonként a járatszám, pontos indulás, érkezés és az is, hogy mely irodák bérlik a járatot. Aranyos volt a dologban, hogy az irodák egy héttel korábbi indulási időpontra vettek fel megrendelést. Mondom én nekik (kezemben a kinyomtatott menetrend), "és lesz akkor járat, mert e szerint nem". Meggyőztek, hogy az még változni fog. Aztán indulás előtt pont egy hónappal felhívtak telefonon, hogy bocs, de fáradjak be hozzájuk a módosítás miatt, mert a járatok egy héttel később indulnak. Szerencsére ez a szabinál nem jelentett gondot, de jelenthetett volna.
Nem tudom annak mi lehet az oka, hogy a Malév az idén nem rakta még mindig fel a charter menetrendet.
Naponta lesem, ha megjelenik, akkor tuti szólni fogok.
A korábbi években feltette, most nem tudom mi van vele?
Abban pedig biztos vagyok, hogy közvetlen nem tudsz náluk foglalni. Ezeket a járatokat az irodák bérlik (pl. tavaly a Kefalónia járatot az IBUSZ és az Imperátor közösen).
Figyelem naponta, ha meglátom, jelezni fogom.
Ez tulajdonképpen arra volt jó nekem, hogy tudtam előre tervezni, nem kellett arra várnom, hogy az iroda pár nappal az indulás előtt kegyeskedik elárulni.
az indexen már valaki a hét elején írta, hogy az Apollonos Santorini charter mikor megy (teljesen normális időben, napközben, erre emlékszem), állítólag a Malév honlapján látta ezt az infót. (?)
Nagyon korán indult a gépünk tavaly
Szerintem ezen most sem fognak változtatni.
Habár a Malévos oldalon nem látok időpontot. Vagy csak én vagyok a béna?