Most jöttem haza a soroksári Tescoból,ott már 325-ért is váltják eme drága forintunkat.Az útazási iródák sem birják sokáig
Akkor még nem értük el az "ásó-béka" ülő alkalmatosságát,de fel a fejjel, még azt is meglátjuk.Ez optimizmus!-mert még látunk...
Europarkban tegnap csak 323-ra gusztálták...
Emelt fővel acélos arcéllel politika mentesen a bányászbéka bokájától vágyakozva szemléljük annak cseppet sem vonzó, de számunkra elérhetetlen magasságokban lévő ülepét.
Szerintem nagyon melegünk lesz tőle,de félő,hogy egy pár utaztató színtársulatnak is,akik lehet, hogy majd közelebbről megtudják a csődeljárás fogalmát, az utas meg megkérdezi: most hogy megyünk haza?
Ez heccnek meg viccnek elmegy,de élesben már nem lesz népszerű...
Én nagyon remélem,hogy ez nem következik be.De kellene egy Rodolfó aki egy trükkel kihúzna a sz...ból,de ő már nem él.
Én meg rossz kasztba születtem.
Jó hír!
A hét elején a Nemzeti Bank kamatemelést hajt végre és várhatóan némiképp erősödni fog a forint. Most senki ne vegyen eurót, vagy dollárt, mert erősödni fog a forint kb. több részletben 270 forintig.
Egy darabig ekkörül is marad, de hogy meddig, azt nem tudom. Nem vagyok optimista hosszútávon.
Üdv: Josza
Az még a kisebb gond, ha a szigeten közlik, hogy az iroda nem tud hazahozni (én szívesen kintmaradok ), szerencsére most saját szervezésben megyünk, így ez a kockázat nálunk nem áll fent.
Remélem a nevesebb irodákkal sem lesz gond.
Ha végre lemegy az euro 270-re, tuti feltankolok belőle, merthát bármennyire is optimista vagyok, kezdem azt hinni itt már nem lesz jobb semmi