Üdv Feri
megírtam priviben az email címem,esetleg ha írnál többet az apartmanról az megköszönném,netán fotóid ha lennének azt is. Beszéla tulaj angolul? vagy csak görögül?
Köszi
Kati
Mi már voltunk irodával Nei Porin,csak most kicsit tartunk a ,,válságtól" ami gondolom az irodákat is fenyegetheti. Bár reméljük nem ,de jobbnak találjuk
ha a tulajdonosoktól foglalunk.
Kati
Én is elkértem priviben az elérhetőséget,mert amit írtál attól Én is tartok.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljunk, mivel járunk jobban. A magánszállásnál meg az euro miatt lehet szívás.
Mi május elején mennénk a párommal Nei Pori-ba, az IBUSZ-t néztük, ahol az Ermis apartmant ajánlották. Már napok óta égre-földre keresek a neten erről az apartman-ról valami infót, de semmi, vagyis ilyen nevű apartman-t leginkább Paralia-ra írnak. Még nem foglaltam le az utat, szóval bővebben majd az irodát is megkérdezem, de egyelőre tőletek: tud vki valamit Nei Pori-ban Ermis nevű apartman-ról, és ha igen, akkor megosztaná velem?
Mi szeptember elején megyünk Nei Poriba az Apollon travelel,és kinéztük a skiathos-os hajokirándulást mint fakultativ programot.Azt szeretném megkérdezni ,hogy aki résztvett már ezen a fakultativon mennyi volt a részvételi díj felnőtnek és gyereknek? Valamint egyáltalán érdemes-e elmenni erre a kirándulásra?