Szia Kónyu
Idén szemeztem az iroda ajánlatával erre a környékre
Jövőre,ha ha nem megyünk csődbe az állammmal együtt,
nem lesz dilemma az uticél-választás
Ezen a partszakaszon most is szívesen heverésznék-de rögtön
Ezek a helyek legkönnyebben motorcsónakkal közelíthetőek meg; az kettő is 7 személyes bérelhető. Az utóbbi 2-3 évben sok ház, üdülő épült a partra, sok megközelítési utat lezártak, beépítettek, néha még a motorcsónakkal érkezőkre is megpróbálnak rászólni, elzavarni...
Ez a kép kb itt készülhetett: http://maps.google.com/maps?ie.....15922&z=16
Én nagyon szívesen motorcsónakáznék, de nem mernék ilyet bérelni, mi van ha a vízban kiáll egy kis szikla, vagy közelmegyek a nagysziklához és a hullám nekicsap...
Én nagyon szívesen motorcsónakáznék, de nem mernék ilyet bérelni, mi van ha a vízban kiáll egy kis szikla, vagy közelmegyek a nagysziklához
Akkó mennyél amikor nincs szikla és nem áll ki...
Különben ha kell és kéred adnak egy kis vezetési gyakorlatot legtöbb helyen,sőt el is kisérnek egy-két kanyarra nehogy legázold a fürdőzőket.Komoly választékot csinálhatsz a fürdőző hajába Vagy ha nem bírsz megállni,mert nem tudod hogyan kell, akkor a tengerészet mester lövészei torpedóval kilőnek...
Most képzed.Nem vagy vizuális tipus??Na ez csak vicc.Csak van köztetek egy valaki akinek van érzéke vagy gyakorlata, esetleg vizijártasságia. Kinn a nyílt vizen pedig már gyakorólhatsz kedvedre.
Ja és ennyire hasonlítok a Kónyuhoz?Kónyú van közös képünk?
Firka!
Ugyan Atosznak címezted a kérdést, de talán az én képeimről érdeklődtél.
Mindkét strand Meganissin van, és kiváló minőségű aszfaltúton megközelíthető, az első a Limonary bay-nél van, és Katomeriből gyalog 15 perc, a másodiknak Ag. Ioannis a becsületes neve, és Meganissi nyugati partvonalán található, gyalog Spartohoriból úgy 30-40 perc.
Kérdés te mennyire vagy gyakorlott,vagy mennyi érzéked van hozzá.Lehet egy két kanyar,ha nem megy, egy két óra,ha akkor sem, akkor soha... Na, meg mekkora a félsz benned.Egyénenként változó.Ha azt leküzdted, utána már vágtázól vele és semmi gond.
Atosz
Félsz nemigen van bennem,de gyakorlat sem ez gondolom,
probléma lehet.
vagy úgy van ez is,mint a búvároktatás némely országban
-elmondják,melyik felét kapjuk be a csutorának,
és már mehetünk is merülni
szóval még nem vezettem csónakot csak evezővel
Macsosz