Érdemes! Nekünk nagyon tetszett.
Az Apollon katalógusa szerint "kb. 40 EUR". Ez felnőtt ár.
Mi 2001-ben voltunk, Paraliáról mentünk. Augusztus végén voltunk és minden fakultatív kirándulást kedvezményesebben vehettünk igénybe.
Nem tudom, hogy ez mindig így van-e, mert azóta csak júliusi időpontot választottunk, így mindig a teljes árat fizettük a kirándulásokért.
Köszi Robi
Csak ez az apartman túl nyüzsis .Nem tudsz valami kicsit csendesebb
de vízközelit?
Köszi
Kati
Sajnos így fejből most nem Ez nem elég tengerközeli ?
A másik javaslatom a helyszínen keresés. Persze ez függ attól is, hogy mikor terveztek menni. Elő és utószezonban sokkal könnyebb, de főszezonban is megoldható. Ráadásul a helyszínen még alkudni is tudtok az árból
Mi május elején mennénk a párommal Nei Pori-ba, az IBUSZ-t néztük, ahol az Ermis apartmant ajánlották. Már napok óta égre-földre keresek a neten erről az apartman-ról valami infót, de semmi, vagyis ilyen nevű apartman-t leginkább Paralia-ra írnak. Még nem foglaltam le az utat, szóval bővebben majd az irodát is megkérdezem, de egyelőre tőletek: tud vki valamit Nei Pori-ban Ermis nevű apartman-ról, és ha igen, akkor megosztaná velem?
Megnéztem az IBUSZ oldalát. Ők az Ermis apartmant Paralian jelzik. Biztos, hogy jól értette az idegenvezető lány, hogy hová akartok menni, mivel a weboldal szerint nekik nincs szállásuk Nei Poriban ?
Mi szeptember elején megyünk Nei Poriba az Apollon travelel,és kinéztük a skiathos-os hajokirándulást mint fakultativ programot.Azt szeretném megkérdezni ,hogy aki résztvett már ezen a fakultativon mennyi volt a részvételi díj felnőtnek és gyereknek? Valamint egyáltalán érdemes-e elmenni erre a kirándulásra?
A válasz röviden: Igen !!!!
Ha jól emlékszem, akkor nekünk 3 éve 32, tavaly 38 volt. Igaz, nem az Apollonnal.
Ha megnézed a fényképalbumokat, láthatsz pár izelítő képet. S ha olyan szerencsések lesztek, mint mi, akkor az egyéb szépségek mellett láthattok delfineket is
Szerintem is jól elnézték az apartmant. Az IBUSZ katalógus szerint az Ermis apartman Parálian van, Nei porin a Soula apartmanházuk van, de én úgy látom a katalógus szerint, ide busszal nem szerveznek utat. Az árakat autóval, ill. repülővel adták meg.
Kati!
Te még is olyan helyre vágysz ahol a Gabiék laknak: régi Pori 1-2 útca csendes , közel a part, és látod BRobi is javasolja a kinti foglalást, azt választod amelyik tetszik,és árban is megfelel... biztos találsz.
Skiathos az egyik legszebb görög sziget. Én mikor megláttam egy fényképen azonnal beleszerettem és elhatároztam, hogy ide mindenképpen el kell mennem... Amint lehetőségem volt rá elmentem és nem csalódtam. Csodálatos hely. A belvárosi rész is nagyon kedves és barátságos és a strand, aminek azt hiszem Aranypart vagy valami ilyen neve van... az is csodálatos... A vízben valóban aranyszerű szemcsék úszkálnak és villódznak. Finom homokos partja van és nem mély a víz. Lehet mindenféle kagylót és tengeri sünt, valamint mindenféle herkentyűt gyűjteni. Én csak ajánlani tudom...