Szia Hekata!
Örülök,hogy jelentkeztél.Most mi is a gyerekekkel megyünk meg a nagyfeterral és autóval.Tavaly is ugyanekkor voltunk kint és ti is,nem értem miért aggódsz az időjárás miatt?Azért kerestelek,hogy ti mégiscsak rutinos Görögbe autózónak számítatok,mi meg most megyünk először autóval,hogy nem mehetnénk e együtt a határig,mert mi most nem Sartira megyünk hanem Thassosra.
Szióka: Edit
Szia Csacs88!!
Mi is szintén aug. 8.-án érünk sartiba csak mi 8.-án hajnalba indulunk kocsival.
A párom nem szeretne éjszaka vezetni!!
Voltatok már Sartiba??
Mi 4en megyünk,muter,öcsém,barinőm meg én.Asszonnyal mi 20 évesek vagyunk,öcsém 17.Apostolos apartmanba megyünk,a falu Sarti Beach felé eső részén van..
Sziasztok!
Mi június 15-én indulok, ketten megyünk párommal, tavaly voltunk először Sartiban, kocsival mentünk, és éjszaka vezettünk, nekünk nagyon tetszett az éjszakai vezetés, alig volt forgalom, viszont hazafelé nappal jöttünk, na az kevésbé esett jól Idén is éjjel megyünk... A Prokopis apartmanban leszünk, szerintem nagyon jó kis apartman, ott van a főtérnél.
Afrodité89!
Egy cseppet sem veszélyes,mi is bejártuk majdnem az egészet.Ha pedig van valami probléma a motorral akkor kapsz telefonszámot és érted mennek a kölcsönzőből.Szerintem nem nagyon szokott gond lenni csak ne nagyon essetek el,mert az a gyakori probléma.Tavaly kötelező volt a sisak,mi használtuk is,bár volt kivétel.Ki ne hagyjátok a mocizást semmi pénzért és álljatok minden szép helyen ,az van bőven.Jó nyarat nektek.
Szia!
most h ilyen szép az idő, már a nyarat idézi, a nyár meg görögországot kíváncsi leszek görögre, mert még sosem voltam, és h mondjátok h sarti milyen szép :hmm.
még senki nem irt róla rosszat, még az is aki minden körülményt szidott.