Én március 1 és július 5 között Tsaritsaniban (Larissa mellett) töltök 4 hónapot egy EU-s tanárasszisztensi program keretei között. A barátnőm is jön velem, és számára keresek munkát erre a rövid időszakra.
Német tanári végzettsége van, de igazából (majdnem) bármilyen munka szóba jöhet.
Ha konkrét munkalehetőséget nem is tudtok ajánlani, bármilyen jótanácsot szívesen veszek munkakereséssel kapcsolatban!
Üdvözlök mindenkint ezen az oldalon, én még új vagyok. Görögországi munka érdekelne az építőipar bármely területén, hosszú távra. Ha valaki tud, kérem segítsen!!!! üdv.: Gyuri
Köszönöm Jorgos az információt! Nálunk nagyon kevés a segély,bár persze sok mindentől függ!Kinek mennyi ideig volt munkaviszonya stb..Az ottani segély megfelel az itteni normál fizetésnek,sőt valaki ennyi fizetésért már tapsolna örömében!
Igaz, már jó régen írtad ezt az ajánlatod, de úgy gondoltam egy próbát azért megér. Görögországban szeretnék munkát vállalni, hosszú távon, az építőipartban. Kőműves a szakképzettségem, de más építőipari szakmához is értek. Segítségedet előre is köszönöm, üdv.: Gyuri
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez a fórum, gyorsan regisztráltam is Barátnőmmel mi is szeretnénk neki vágni Görögországnak. Úticélunk Sarti. Már nyaraltam ott 2 éve és beleszerettem. Most dolgozni szeretnék visszatérni. Barátnőm már májusban tudna kezdeni, probléma, hogy én csak júli elején, mert most fogok diplomázni. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Dius
Kata vagyok, és az egyik ismerősöm mondta, hogy segítesz nekik munkát keresni Sartin. Én és az öcsém is szívesen dolgoznánk kint. Tudnál nekünk is segíteni? Előre is köszönöm, és várom jelentkezésedet. Kata
akkor nem egyedül vágnál neki, az már előny, sztem ugorjatok le Sarti-ba kocsival valamikor áprilisban, és beszéljetek 1000 és még egy emberrel, hogy itt vagyok, jövök ha kell. csak 2 emberre már kijön 20 rongyból fejenként, ha pár emberrel összeálltok, akár a fele is lehet. (plusz némi szálláspénz, de az akkor abszolt nem sok) nem egy egetrengető összeg, és szinte biztos munkára mehettek vissza, elmarad a hónapokig tartó keresgélés, idegbaj, ami nagyon sokat ér!
idén visszatérek egyébként én is Görögországba, Sartin fogok melózni május elejétől-közepétől október elejéig, le van beszélve 100%-ra a meló.
Szia Velő!
Most mi van,más néven futsz??Örülök hogy itt vagy újra.Sarti azért nem Kréta,de gondolom ezt Te is tudod.Sok sikert a munkádhoz,és várom majd a részleteket
futnék én boldogan velő néven, de nem enged belépni...
Itt fogok melózni, telepített idegenvezetés tul.képpen. Elszállásolás, felvilágosítás, reptéri menetek Szalonikibe, fakultatív túrák vezetése stb. Nem Kréta valóban sajnos, de hát abból tényleg csak egy van - kegyetlenül vágyom vissza sokszor...
Angica te ezek szerint ("segítesz nekik munkát keresni Sartin") ott élsz állandó jelleggel?
Na már csak az a kérdés, melyik céghez igazoltál? A Sithonosokhoz, vagy a Taussanishoz? Sokat mesélhetnék, de nem teszem, és sok dolgot tanultam itt kint, többek közt befogni a számat bizonyos dolgokban.
Szia!
Nekem már Velő maradsz,remélem nem gond
"kegyetlenül vágyom vissza sokszor"én szintúgy,pedig nekem már nagyon a múlt...
Szóval akkor nagyon sok szimpatikus és problémamentes utast kívánok az idei szezonra