Sok szerencsét! Nekem is van jogsim, de rutinom még nincs. Mondhatom azért, hogy szeretek vezetni, mert tényleg jó, de én akkor is repülnék vagy buszoznék nyaraláskor! Mennyi idõre mész! 1 hét-2 hét? És kb hány óra alatt vagytok lent? Kivel mész?
Sok szerencsét! Nekem is van jogsim, de rutinom még nincs. Mondhatom azért, hogy szeretek vezetni, mert tényleg jó, de én akkor is repülnék vagy buszoznék nyaraláskor! Mennyi idõre mész! 1 hét-2 hét? És kb hány óra alatt vagytok lent? Kivel mész?
A busz nekem tul lassú.. görögöknél vigyázni kel,l ezért 180-nál nem nagyon megyek többel. 10 napra megyek. Bár úgy volt, h 2 hétre megyünk, de a barátnõmnek utánna programja van. te hova is mész? Rodosz?
Július elsején indulunk Korfura.
A szállásunk Benitsesben a Hotel Achillesben lesz. A képek, illetve az utazási iroda katalógusában szereplõ "tulajdonságai" valamint a környezet miatt választottuk. Azonban borbt 2005-ös képeinél elég negatív megjegyzést fûzött hozzá, minket meg most a szívszélütés fenyeget, lévén, hogy ez elsõ és egyben elsõ közös nyaralásunk 8 év együttlét után.
Nagyon kérem, aki tud róla pontos infokkal szolgálni tegye meg jövõ szombatig.
Elõre is hálás köszönet
Detti