Úgy tudom a Minoan Lines is megy Heraklion felé!
(mi velük utaztunk tavaly)
A gugléban biztos megtalálod őket is
Remélem,sikerül a legkedvezöbb lehetőségeket megtalálnod
Úgy tudom a Minoan Lines is megy Heraklion felé!
(mi velük utaztunk tavaly)
A gugléban biztos megtalálod őket is
Remélem,sikerül a legkedvezöbb lehetőségeket megtalálnod
Szerintetek ithon előre vegyem meg a kompjegyet, v. ráér kint is, mivel bizonytalan, hogy Nis-töl Szaloniki-ig egy üléssel lemenni, mert a motorom, sem én nem vagyok alkalmas a száguldásra
Légyszi írjatok még, mert már most elvonási tüneteim vannak, még szerencse, hogy a 15-kei motoros túraszervezés megy, igaz nem Krétára és csak fél-ig szigetre, -Tihanyba- de menni szabadon szállni mint a sas, és a szeptemberi ÚT-ra gondolni....
A helyszínen is nyugodtan megveheted, Piraeusban minden társaságnak van külön kis bódéja. Ha jól tudom, nem is olcsóbb az elővételes jegy. Azért érdemes időben érkezni, ált. 3órával előbb lehet felszállni és ne az utolsó pillanatban vegyél jegyet sem.
igen én is úgy gondoltam, legalább fél napot szánok rá, mert magát a kikötöi hangulatot is imádom, Voloszba is egész napokat töltöttünk anno néhai nejemmel és minden utuk során amikor arra jártun bementünk, igaz Pireus-al kapcsolatba nem éllen a legjobb a tapasztalat, de az 12-13 éve volt és Barkasszal voltunk, most kicsit más lessz minden
Kicsit fél napig tartott, míg kitaláltunk onnan, de az is lehet, hogy Pireusz volt az
mentünk a tengerparton ami jobbra volt tőlünk és a térkép szerint így kellett volna kijutnunk erre egyszer csak ball-ra került a tenger, de ne kérdezd hogyan és ezt vagy 3x eljátszottuk, de nagy látványosság volt a barkaszos lakóautó.
Ismeri valaki az "Australia" szállót (mintha már olvastam róla, de nemtom hol?) Amoudarán?
Képeket láttam róla, de csendes-e, mert éjjel aludni szeretek, mivel napközben motortúrákat szervezek.
Ezen a nyáron utaznék Krétára először.
A családommal mennék, két gyerekkel.
Hersonissosban a Royal Belvedere szállodát néztem ki.
Ha valaki tud valami közelebbi infót, vagy járt már ott, légyszi ossza meg a tapasztalatait
Hersonissost akkor javaslom csak, ha szeretitek a tömeget, a turistahadat és az óriási nyüzsgést. Ez Krétan legzsúfoltabb üdülőhelye, nyugodt pihenéshez nem biztos, hogy jó választás. (Mi a nyugodt helyeket szeretjük, így én biztos, hogy elkerülném, főleg gyerekekkel.)
Sziasztok! Mi is nyaraltunk Hersonissosban, a szállődánk csodálatos volt,de egyetlen éjjel sem aludtunk el éjjel 1-2 óra előtt ,mert olyan zajos volt a környék. A srandja nekem nem tetszett,mert köves,sziklás volt a partja,és nagy a tömeg.
javaslom délkrétán makrigiyalost -theodora-- koralli-- artemis
appartman mindegyik gyermekes családoknak javasolt
Tengerpart homokos,lassan mélyülő nincsenek hatalmas hullámok nincs tömeg