Mi június 23-ai turnusban megyünk Nei Poriba, nem jön akkor valaki akinek 10 év körüli lánya van? Jó lenne a gyerkőcömnek is egy kis társaság. És szivesen vennék tippeket, hogy hol érdemes kajálni ...
Mi június 23-ai turnusban megyünk Nei Poriba, nem jön akkor valaki akinek 10 év körüli lánya van? Jó lenne a gyerkőcömnek is egy kis társaság. És szivesen vennék tippeket, hogy hol érdemes kajálni ...
Detti
Kedves Detti!!!!!
A beszámolók között találsz sok jó infót!!!!!
Sziasztok,
Tudtok arról, hogy van kisvonat Nei Poriban? Másik honlapon láttam olyan városnézőt.
Szeretnék felkészülni az utazásra és a programokra, holnézhetek utánna milyen lehetőségek vannak? Nem az utazási irodásat gondoltam, hanem pl 1 órára Nei Poritól hallottam van egy kagyló ház. Meg hogy tavaly volt-e olyan aki autóval ment és mennyi volt így a kirándulások ára, ha nem busszal ment. Volt valaki Tesszalonikibe az Aquaparkba?
Ez most jó sok kérdés, de szeretnék felkészülten menni.
Köszi
ettika
Szia ettika.
A kagylóházról nem hallottam,de a kisvonat valóban van Nei Porin.
Átviszi utasait Palatamonasba ha jól tudom 3 euróért
Vannak szép helyek ahová érdemes robogóval,autóval saját szervezésben kirándulni. Pld: Panteleimonas http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=275
A Platamoni vár,OLYMPOS.
Mi autóval mentünk a Meteora kolostorokhoz,mert így több időt tölthettünk a sziklák és építményei között.
Amit nem kéne kihagyni ha szeretitek a táncot és a zenét,és persze a Görög fillinget,akkor feltétlenül tervezzetek be egy Skiathosi utat is,bár ez csak irodával lehetséges. Kostas kapitányban nem fogtok csalódni.
Katus
Szia Katus,
Köszi, szerintem a hajó meglesz, mert a kisfiam már mondta júliusban lesz 5 éves és imád hajózni, még jó hogy apámék Siófokon laknak.
Na de a kisvonatot is kipróbáljuk.