Köszi,aranyos vagy,de én tényleg nem láttam és nem is tudtam,hogy ezt nevezik TUKTUK-nak.
Majd kipróbáljuk ha "Bankogba" megyünk... Mondjuk az még odébb van.
Most Kog v.Kok? Ezt a műveletlenséget.Hiába nem járok sűrűn arrafelé
Kedves Valcsi!
Tényleg kíváncsi voltam rá, mikor van a ramadán. Megnéztem és ha jól számolom, akkor lesztek pont ott. Nem tudom a 2004-es utatok mikorra esett? Nekünk az egyik út ramadán idejére és még érdekesebb volt, mint a tavaszi. Csak azért írom meg, mert olvastam negatív véleményt is erről az időszakról, amit saját tapasztalatból cáfolni tudok.
Én is úgy tudom, hogy pont ramadán alatt leszünk ott. 2004-ben július 01-13 között voltunk Sousséban.
Én nem izgatom magam miatta, mert a szállodán belül biztosan nem érezni. Egyébként mikor strandoltunk a tengerparton a sráccal aki adta a napernyőket és ágyakat összehaverkodtunk. Mikor hiányoltuk, hogy nincs sör a parton, másnaptól csak nekünk egy hűtőtáskában mindíg hozott pár üveggel. Megkínáltuk Őt sörrel és az otthonról hozott Unicummal, habár elméletileg tiltja a vallásuk az alkoholt. Édes pofa volt, elfogadta és a sátrában elbújva megitta, mondván Allah ott nem látja.
Pont azért írtam, hogyha valaki esetleg fel akar izgatni vele, ne hagyd. Annyi volt a különbség, hogy délután szinte teljesen kiürült a város, a helyiek hazarohantak mind a vacsit készíteni, a városban szinte egyedül kóvályogtunk.
Késő este aztán a szórakozó helyek és az utca megtelt velük, nem győzték pótolni a napközben kimaradt evés-ivást, vízipipázást stb.
A szállodában meg tényleg nem lehetett észrevenni semmit belőle.