Szia Ettika
Ezzel csak az a gond hogy elmegy Platamonasba és vissza.....És ha leszálsz ott akkor visszafelé is meg kell venni a jegyet,magyarán 2x fizetsz,de azért megéri vagy nem száltok le róla...
Sziasztok!
Olvasgatok visszafelé és nagyon sok az infó. Étellel kapcsolatban Theo bácsit biztos kipróbáljuk. Érdemes körbe nézni egyes irodáknál (görögbe) a fak.progik miatt? Ahogy olvastam pár euro eltérés lehet.
Robi figyu, a tavalyi útadról, mennyi idő alatt lehet lejutni autóval? kell közbe pihenő? Végig tudtál vezetni vagy jó ha felváltva vezetünk. Igaz a párom kamionos, de nekik ugye van kötelező pihenő.
üdv
Betti
Sziasztok!
Olvasgatok visszafelé és nagyon sok az infó. Étellel kapcsolatban Theo bácsit biztos kipróbáljuk. Érdemes körbe nézni egyes irodáknál (görögbe) a fak.progik miatt? Ahogy olvastam pár euro eltérés lehet.
Robi figyu, a tavalyi útadról, mennyi idő alatt lehet lejutni autóval? kell közbe pihenő? Végig tudtál vezetni vagy jó ha felváltva vezetünk. Igaz a párom kamionos, de nekik ugye van kötelező pihenő.
üdv
Betti
Szia!!!!
Érdemes elolvasni a beszámolókat!!!
Kb 12 óra az út és én egyedül vezettem le az utat,semmi gondom nem volt habár én rengeteget éjszakázok...
Egy két Red Bull és minden rendben megy...
Kényelmes tempó az a 12 óra és minden be van tartva...Sebességhatárokra gondoltam...
Nos én is utána néztem még1x a katalógusban. Szerintem is félre nézte az utazási irodában a leányzó, mert tényleg nincs buszos Ibusz út Nei Pori-ba. Sajnos. Mert így másik utazási irodát kell keresnem Köszönöm a segítségedet!
Bocs, hogy közbeszólok, de tavaly jöttek le Ibuszos utasok busszal. A Pori Travelben volt a képviseletük, vagyis az ott dolgozó magyar képviselő fogadta őket, és a Romcar-os buszokkal utaztak, amelyeken az Apollon Travelesek is.
Azért kérdezz rá az irodában, hogy mégis pontosan hogy működik az idén a dolog.
Bizony, szerettem volna segíteni, mert a fenti témában talán más nem tudott volna információval szolgálni a fórumtagok közül, de nem fogok túlzottan "visszaszivárogni".
Puszi
Szia Bea.
Pedig sokunknak rengeteget segítettél,így jó lenne ha mégis ,,visszaszivárognál" ide a Hellaszra. Biztos hasznos tanácsokkal látnál el mindenkit,mint ahogy tetted ezt eddig is.
Puszi
Katus