Úristen!
Nem akarok magyarázkodni,mert nem érdemes,bármit irok,témarágás jön utána,csak azért irtam téma lezárva/fosós téma részemről,NEM a Tunézia téma/!Parancsolgatni pedig senkinek nem szoktam és föl sem merült bennem.Sajnálom,hogy úgy vetted,kedves Valcsi!
Ezért irtam én a vitatéma topicba,hogy nem érdemes irni semmit,valaki úgyis beleköt előbb-utóbb,ha nem ebbe,hát másba.
Duna TV:TUNÉZIA-nap március 20-án!
Még egy kis off,aztán tényleg sohatöbbé,senkinek:sajnos,nem lehet gyerekem,6xment el,a gombóc még most is a gyomromban van,miután irtad,hogy neki parancsolgassak...sajnálom,ez is csak egy emberi gyengeség,amit nem szabad itt elárulni senkinek.
Egyébként egy másik fórumon Te is érdeklődtél a férjed nevében,hogy hol lehet az all.in ellátás keretében söröcskét inni?/medence melletti bárban stb.../az én kérdésem is hasonló jellegű volt.
A legalsó kép varázslatos hangulatú és sajátos szépségű!!! Nagyon tetszik. Ha Tunéziába utaznék, akkor főleg a sivatagi túra miatt, arról eddig csak nagyon jót hallottam!
Legutóbb vojandi szerkesztette (2009-03-18 19:11:46), összesen 1 alkalommal
Örülök hogy tetszik, tényleg nagyon különleges a hely.
Most, hogy rájöttek a beszúrás mikéntjére, szívesen pakolok még egy kicsit ide, hisz szép emlékeket idézek fel közben.