Szia Kyra!
Az Imperátor Travel szervezésében is? Valahol olvastam, hogy 12:35-kor a 2 A-ról indul. Gondoltam még korai lenne telefonálni, majd májusban rákérdezek. Ha ilyen korán indul, akkor nekünk pénteken ott kell aludni valahol. Azon a linken nem tudtam eligazodni, ami ide fel lett rakva. Azon jún. 6-i indulást sem láttam.
Igaz, nem engem kérdeztél, de azért válaszok. Korábban már ide beraktam, most újra megteszem.
Ha megnyitod a linket, megtalálod az Imperátor szervezésű út indulási, érkezési idejét is (D oszlop)
http://www.malev.hu/online-szolgaltatasok/charter
Egyébként 6:15 tényleg
Nem baj, hogy Te válaszoltál. Most fel is hívtam az Imperátort, és valóban 6:15-kor indul a gép, de amit én befizettem (jún.6.) az csak május elején derül ki, hogy elindítják-e. Nagyon jó, addig izgulhatok.
Köszönöm a segítséged.
Szia Boka!
Nem akarlak véletlen sem elkeseríteni, de tavaly u.ebben a cipőben jártam, ha visszamész egy lapot (91800 hozzászólás), ott leírtam. Az egy héttel későbbi indulásnak is vannak azért előnyei, csak hát esetleg a szabinál lehet gond. Reméljük összejön a gépre való létszám és a terveid szerinti időben utazhattok. Kívánom, hogy úgy legyen!
Ha esetleg mégsem, akkor is tuti jó lesz a nyaralásotok.
szepeva
Köszi Éva, elolvastam. Szerintem mi is így fogunk járni, mivel kérdeztem a hölgyet, hogy van-e már elég jelentkező, és azt mondta még nincs. Nekem még nem is lenne olyan vészes, de a fiam Németországban él. Tényleg milyen jó is ez a fórum! Tájékoztatom is ezekről, hogy úgy készüljön, ha mégsem jönne össze a jún. 6-a.
Boka!
Addig még sok idő van! Bízzunk benne, hogy összejön a létszám!
Szerintem, idén nem kell aggódni-e miatt.
A Világjáró utazási magazin márciusi számában azt írta Szabó Virág főszerkesztő, hogy az utazási irodák idén fele annyi chartert indítanak így hamar megtelnek majd a görög szigetekre induló gépek! Hiába szeretnének majd a nyár közepén utat foglalni bármelyik szigetre könnyen előfordulhat, hogy nem lesz hely.
Aranyos vagy. Igazad van, sajnos még 86 nap van az utazásig. Talán a fiamnak sem nagy probléma, ha csúszunk egy hetet, csak a repülőjegyet nem tudja megvenni addig, amig nem tudunk biztosat.
.....van olyan utazási iroda , aki már most tudja , hogy a májusi útjait nem indítja , de nem jelzi az ügyfeleinek
- 20 napja van az elállásra - ......
A befizetett előlegek addig is bankszámláján ketyegnek.
Sziasztok! Hétfőn vettünk a Malévnál repülőjegyet, Budapest-Athén oda-vissza 31900Ft körül jött ki illetékkel mindennel együtt. Most valami még nagyobb akció volt, mint korábban hétvégenként (akkor 39900 volt az akcióban)
Csak 1 napig tartott, és nem is nagyon reklámozták előtte... Szóval, érdemes gyakran nézegetni a honlapjukat, aki ilyen jegyre pályázik!
szija, igen repülővel!! ez azért mégis jobb, gyorsabb, kényelmesebb... meg így ebben a formában még olcsóbb is volt mint a busz. "szerencse", hogy a múltkor nem sikerült lefoglalni.
egyébként május 2-11 a foglalás, így kötöttünk komprumisszumot az 1és a 2 hét között. ja igen és komppal tovább...