Kriszta, Jox!
Most legszívesebben azt mondanám nektek: Ne már! De nyílván sok igazság lehet abban amit a Kriszta mond. Mégis most már szeretnék bizakodó lenni, bár nyílván a motoszka itt van a fejemben.
"Az április végi összesítés szerint 168 utazási iroda szerepel a szektor „fekete listáján “, amelyet a xxxxxxx lap májusi száma közöl. Ezeket a cégeket törölték hivatalból a hatóságok, egykori irányítóik, pedig öt éven keresztül nem vállalhatnak -elvben -vezetõ tisztséget, utazási irodában."
Érdekes, hogy a te irodád müxik, pedig fenn található a listán......... Nem akarlak semmi képpen idegesíteni, de nézz utána a dolgaidnak....szerintem.
Én neten keresgéltem szállást és a hurra-nyaralunk.hu oldalon találtam egyet lefoglaltam, és náluk is fizettem be. Akkor tudtam meg, hogy Kartago-s út!
Csak jó lesz!
Én is a neten néztem elõször utána csak ezt követõen kértem árajánlatot vagy 10 irodától. A variálós konspirálól számolgatós rész csak ezután jött. A végén már csak 3 iroda maradt a pakliban.
Nekem ezzel a listával is az a bajom, hogy megjelent egy hitelísettlen weboldalon egy hitelesítetlen információ.
A forrást, amire hivatkozik nem jelöli meg.
Ez így csak félinformáció, ami ártalmasabb, mint az infó hiánya.
Hol lehet ennek utánanézni?
És annak, hogy ki miért került erre a listára? Nem megfelelõ hangnem, sikkasztás, egyéb. Mert ugye nem mindegy!
Ha esetleg valaki ezügyben többet tud, beszúrhatna ide egy kis tájékoztatást.
Ja és hozzáteszem ez a PDF lista egyébként az engedéllyel mûködõ irodákat tartalmazza.
Valamint tudni kell, hogy a feketelistára kerüléshez elég egy vonatkozó jogszabály megsértésének megvalósulása!
Amúgy röhej, hogy a 2005.03.31 elõtt jogsértés miatt jogerõsen törölt irodák listájában és a mûködési listában szereplõ irodák közt kis eltéréssel azonos nevûek szerepelnek. XY utazási iroda <-> XY travel.