Sziasztok!
Zan, a Hoola Hoop tulajdonosa táncosokat keres nyárra. Ha valakit érdekel a következő e-mail címre tud írni: info@zanagency.com . Írjatok neki bátran mert nagyon jófej, és szívesen segít mindenben
Sziasztok!
Én 3 hete jöttem haza Paraliáról, de már nagyon hiányzik, ezért most a fórum olvasgatásával nosztalgiázok
Látom, elég sok Paralia-fan van itt
A Zeusz apartmanról kérnék véleményeket, aki 2008-ban ott nyaralt. Esetleg belső képeket. A Renához, Aegonhoz képest milyen messze van kb. méterben. A környékkel tisztában vagyok, csak több évvel ezelőtt volt szerencsém ott nyaralni!
Engem a szívem húzott vissza, nemcsak Paraliához, elsősorban egy pasihoz...
A február eléggé hideg volt ott is, de egyszer, még febr. legelején egyik nap gyönyörű, igazi meleg nap volt. Akkor kifeküdtünk a parton a homokban, és én elvetemült még a tengerbe is beledugtam a lábam.
Érdekes, de egy helyen egész télen, végig kinn vannak hagyva a nyugágyak...
Egyébként nagyon kihalt, akkor még Gold sem volt nyitva
Ez egy teljesen más Paralia, mint amit nyáron látunk, de a tengerpart most (is) csodálatos, nincs tele a beach barokkal, csak a homok és a tenger és a nyugalom...
Szia Judit,én most mondjuk Serresen vagy(bár tudod),de szerintem elég drágák az albik!
Most nekünk csak a villany 100€.
Bár most többet kell használni mint nyáron!Szóval biztos van különbség!Attól is függ mekkorát szeretnél,hány szobás,és jobb ha többen laktok,így eloszlik a dolog!!
Bizony, pasi van a dologban.
És, igen, a menetrend szerinti busszal szoktam jönni-menni, gyors, kényelmes (ilyenkor sok szabad hely van).
Úgy volt, hogy húsvét környékén megyek vissza, dehát nem egyszerű kinti pasival, szóval ki tudja mit hoz az élet...
Az albi Paralián most 200-250 euró körül van a 2 szobás. De én is úgy tudom, hogy a számlák fizetése kerül elég sokba (Kateriniben sokkal olcsóbb).
Valaki van most kinn?
Vagy készültök a szezonra melózni?
A Zeusz apartmanról kérnék véleményeket, aki 2008-ban ott nyaralt. Esetleg belső képeket. A Renához, Aegonhoz képest milyen messze van kb. méterben. A környékkel tisztában vagyok, csak több évvel ezelőtt volt szerencsém ott nyaralni!
Hali !
A Renából, pontosan rálátni a Zeusz hátsó szobáira. Kb. 30 méter légvonalban.
Az Aegon pedíg ott van a Renától kb. 20 méterre, a sarkon.
Tehát, a Zeusz egy utcával hátrébb van a parttól.
Nagyon szép belülről, a hall, és a recepció rész is igényes.
www.bollatravel.hu
Itt találsz róla, külső, és belső képeket is.
Christee, hát igen, először ugy volt h Sarti, de változtak a dolgok És én ennek jobban is örülök, de majd mesélek;)
Greece4ever, köszönöm szépen és igen nyárra készülünk kimenni dolgozni, és tulajdonképpen nincsenek nagy igényeink, egy szoba, ahol két ember elfér, fürdőszoba...és ugy kb ennyi:D
Köszi a Zeusszal kapcsolatos tájékoztatást. A képek alapján valóban igényes.
Remélem idén nagyon jól fogjuk ott érezni magunkat!
Előre is jó nyaralást kívánok!