Nem csak szálloda hanem apartman is tartozik hozzá és az apartman lakói használhatják a szálloda szolgáltatásait étterem, medence stb.
Van lehetőség befizetni félpanzióra is például.
Most nem tudom, hogy ezt gúnynak szántad-e mert nem igazán esett jól.
Szia Leni!
Én nem fogok gúnyolódni, de tudom, hogy melyik apartmannról beszélsz.
Nem voltam még ott, de rossz biztos, hogy nem lehet.
A Terra-tól foglaltatok gondolom. Én is szemeztem ezzel az apartmannal...és jövőre nem is lenne rossz.
Hány éjszakát sikerült foglalnotok? 9-10-11-et? Úgy tudom, hogy nem ragaszkodnak a kötelező turnusváltásokhoz.
Ha odamentek, csinálj már légyszíves egy pár fotót az apartmannról, mert én is kíváncsi lennék rá . Előre is köszi!!!
Most nem tudom, hogy ezt gúnynak szántad-e mert nem igazán esett jól.
Szia Leni!
Én nem fogok gúnyolódni, de tudom, hogy melyik apartmannról beszélsz.
Nem voltam még ott, de rossz biztos, hogy nem lehet.
A Terra-tól foglaltatok gondolom. Én is szemeztem ezzel az apartmannal...és jövőre nem is lenne rossz.
Hány éjszakát sikerült foglalnotok? 9-10-11-et? Úgy tudom, hogy nem ragaszkodnak a kötelező turnusváltásokhoz.
Ha odamentek, csinálj már légyszíves egy pár fotót az apartmannról, mert én is kíváncsi lennék rá . Előre is köszi!!!
A másik névvel is Te írtál?
Ne haragudj, de furcsán jött ki. Most vagyok a foglalásnál és várom visszajelzést az irodától, mert nem minden egyértelmű, és az időpont nincs még lepontosítva
Amit nem kéne kihagyni ha szeretitek a táncot és a zenét,és persze a Görög fillinget,akkor feltétlenül tervezzetek be egy Skiathosi utat is,bár ez csak irodával lehetséges. Kostas kapitányban nem fogtok csalódni.
Katus
Arra azért oda kell figyelni, hogy nem csak Kostas kapitány hajói visznek Skiatosra, ezért célszerű előtte megkérdezni, hogy kié a hajó.
Mi már voltunk mással is Skiatoson, de a legjobb Kostassal hajózni