Sziasztok!
Egyszerűen gyalázat, hogy mit meg nem engednek maguknak ezek a cégek. Az a baj, hogy nincs a kezünkben semmi, amivel egyszerű módon jogorvoslatra kényszeríthetjük az ilyen multicéget.
Az Aeolussal szemben sem tudok fellépni sehol sem, pedig nyilvánvalóan átverte a fejemet és hamis reklámot tett közzé a honlapján. Egyet tehetünk, hogy ide és esetleg más lapokra is kiszerkesztjük ezeket az eseteket. Elvégre elég sokan olvassák ezeket. Előbb utóbb meg kell, hogy érezzék, hogy nem csinálhatnak büntetlenül velünk azt, amit akarnak, ha talpon akarnak maradni. Egyébként nem értem, mi a jó ebben a linkségben nekik? Én is írtam az Aeolus görög tulajdonosainak, de nem is válaszoltak rá. Még ennyire sem méltattak. Mintha nem is az utasokból élnének. Egyre inkább úgy látom, hogy a magánszervezésű utazásnak lesz jövője.
Üdv: Josza
Én is mindenkit arra bíztatok, hogy utazzon egyénileg. De tudom, hogy nem mindenki tudja megtenni, pár oldallal ezelőtt beszélgettünk erről anyuci-val.
Belegondoltam, milyen érzés lehet, hogy befizetek egy májusi útra, aztán közlik, hogy nem lesz utazás akkor. Hanem esetleg áttehetjük a nyaralást főszezonra, ha van még hely, és jókora ráfizetéssel persze, plusz ahányan mennénk, szervezzük át a szabadságunkat a munkahelyeinken. Azért ez nem egyszerű. Arról nem beszélve, hogy sokan azért választanak előszezonban utat, mert jelentősen olcsóbb, vagyis nem mindegy nekik anyagilag.
Sziasztok!
Egyszerűen gyalázat, hogy mit meg nem engednek maguknak ezek a cégek. Az a baj, hogy nincs a kezünkben semmi, amivel egyszerű módon jogorvoslatra kényszeríthetjük az ilyen multicéget.
Az Aeolussal szemben sem tudok fellépni sehol sem, pedig nyilvánvalóan átverte a fejemet és hamis reklámot tett közzé a honlapján. Egyet tehetünk, hogy ide és esetleg más lapokra is kiszerkesztjük ezeket az eseteket. Elvégre elég sokan olvassák ezeket. Előbb utóbb meg kell, hogy érezzék, hogy nem csinálhatnak büntetlenül velünk azt, amit akarnak, ha talpon akarnak maradni. Egyébként nem értem, mi a jó ebben a linkségben nekik? Én is írtam az Aeolus görög tulajdonosainak, de nem is válaszoltak rá. Még ennyire sem méltattak. Mintha nem is az utasokból élnének. Egyre inkább úgy látom, hogy a magánszervezésű utazásnak lesz jövője.
Most hívott a kedvenc szállodám igazgatója ;Ők még nem hallottak semmit az utak törléséről ; nála is kiverte a biztosítékot....- durván !
Sziasztok!
Mivel , hivatalosan is értesítettek hogy törölték az utakat - beballagtam kedvenc irodámba , hogy rendezzük az ügyet .
Az előleget vissza is kaptam- Választ nem ; miért is maradnak el az utak .Aláírtam egy nyomtatványt , hogy az összeget átvettem , következő nyomtatvány amit AZ UTAZÁSI IRODA szerint szintén
aláirandó LETT VOLNA ; egy " Nyilatkozat " - miszerint elállok az utazási szerződéstől ,nem nyújtok be kárigényt , ÉN nem szeretnék utazni ,....stb
sőt az én k...va an...mat ... .
Nos ezt az ügyintéző hölgy -/ ezer éve imerem , és nagyon kedvelem, profi módon szervezte meg már többször az útjaimat amikor a CÉG-nél csak repjegyet vettem / nem iratta alá velem , ettől már Ő is kiakadt....
Hab lett volna a tortán , ha a CÉG az útra kötött biztosítási dijat is levonta volna az előlegből,,,,.....-elfelejthették .
Ez valami fenomenális.Erre mondjuk azt,hogy se köpni,se nyelni...
Indoklás v. sajnálat, esetleg részvét nyílvánítás?-óde zsanér.Aranyos,modhatnám cukorfalatok...és az ember tehetetlen.Ökölbe szorul a talpad,elmondhatsz egy kacskaringós hosszútávú káromkodást,de tehetetlen vagy.Az erősebb kutya...(b)ugat...Azon kívűl,hogy kiakadsz, nem tehetsz semmit...Itt tartunk!- kedves tőkés elvtársaim.De végre demokrácia van! Bocs, tévesztettem az anarchia szóval...
Most mit csinálsz?Vagy inkább úgy,hogy milyen lehetőséged van még?