azt olvastátok ugye, hogy a metró most nem közlekedik a reptérig?
Tehát Firkamanó, nem tudsz vele a milosi nyaralásnál sem menni!!
Egyébként ha menne, arra akkor is külön jegyet kellene venni. 6 euró az ára a reptéri metrójegynek egy főre, egy útra, de ha már ketten mentek, akkor csak 5 euró fejenként, merthogy lehet csoportos jegyet is venni - két személytől.
Hát akkor odavissza busszal megyünk
Pedig milyen nagy élmény lett volna, hogy a metróról szállunk le a repülőtérnél Habár ennyi +költséget nem nagyon ér meg.
Sandra!
Ha el tudnád küldeni a megállóhelyek neveit és az időpontokat, nagyon megköszönném!!
Era!
Köszi, de az nem mostanában lesz, amikor mi Athénba eljutunk, csak izgat a dolog egy későbbi időpontra. Most tele-tele vagyok egyéb konkrét úti célokkal, melynek egy részét ismered, más részét nem (egyik sem Görögország).
Egyetlen napot töltöttem már sok éve Athénban, akkor úgy gondoltam, valamikor több időre vissza fogok menni, aztán elmaradt. Lehet, hogy még idén késő ősszel sem valósulhat meg, de az infókat azért elkezdem gyűjteni.
szepeva
Era Nagyon szívesen elküldöm Neked, részletes kutatómunka eredménye. Az lenne a legegyszerűbb, ha megírnád az e-mail címedet privátban. (nem láttam az adatlapodon) Ott már összeszedtem minden lényegeset, meg akkor kommentálnám is, mert néhol nem olyan egyértelmű -néhol angol ill. görög a szöveg.
Egyébként bárki más, akinek szüksége lenne erre, tegyen a következőképp'
Attól függ, mikor mentek. Ha előszezon, akkor lehet találni, ha főszezon, akkor 45 euroért már van 2 főnek.
Haspók nagyon szuper szállást talált ennyiért az Akropolisz mellett
Hali!
Lehet, hogy rossz helyen írok, ez esetben bocsi. Hol lehet Athénban nagyon olcsó szállást találni? Egy éjszaka lenne. A repülőnk másnap kora reggel indul.
Szanna