Köszönöm a segitségeket! De mi pl. busszal fogunk menni, akkor hogy jutok el a lidlbe?
Nem igazán iszunk kvt szerencsére:) ha meg néha, akkor ott a frappé. Hova érdemes elmenni a közelben, mert fakultativ programokon már voltam mult évben. szal én max csak a közelbe szeretnék elmenni vhova. Eléggé megviselt mult évben is az utazás, utána 5 óra utazás a meteorékhoz, hát többet nem.
hallottama várrol( visz oda kisvonat) a szomszéd településről. Oda el tudunk menni biciglivel ha bérelünk.
Na meg a görög ételek, hát azokért oádig vagyok meg vissza. menni fogunk éttermbe, meg ha olyan helyre megyünk ahol kis villanyrezsó van nemtom, hogy menni idó alatt készitenék el bármien ételt is
Köszönöm a segitségeket! De mi pl. busszal fogunk menni, akkor hogy jutok el a lidlbe?
Nem igazán iszunk kvt szerencsére:) ha meg néha, akkor ott a frappé. Hova érdemes elmenni a közelben, mert fakultativ programokon már voltam mult évben. szal én max csak a közelbe szeretnék elmenni vhova. Eléggé megviselt mult évben is az utazás, utána 5 óra utazás a meteorékhoz, hát többet nem.
hallottama várrol( visz oda kisvonat) a szomszéd településről. Oda el tudunk menni biciglivel ha bérelünk.
Manka
Szia!!!
Szerintem nem érdemes elmenni a Lidlne mivel mindent meg kaptok Nei Poriba ami csak kell.....
Természetessen bicóval be lehet járni mindent amire van energiátok....
Ha jók a lábaitok akkor még Platamonast is megnézhetitek,de át lehet menni dotto-val is....
Nagyon finom ott a fagyi!!!
csak a lidlben tudunk kártyávalé fizetni ugye az meg devizaközépárfolyamon veszi le a pénzt. Mult évben 239ért vettünk és utso napra nem naon maradt pénzünk, mert én elmentem vásárolgatni:S és fizettünk kártyával és az meg 230ért vont le
nem hanem arra hogy ott olcsobban tudunk vásárolni, enm most nem fogok költekezni, mult évben kivittünk sok pénzt nem akartuk hazahozni...vettem magamnak táskát ienek, és annyira megszaladt a költekezésem, hogy hazautra szendvicsre kajára nem maradt pénz...
nem hanem arra hogy ott olcsobban tudunk vásárolni, enm most nem fogok költekezni, mult évben kivittünk sok pénzt nem akartuk hazahozni...vettem magamnak táskát ienek, és annyira megszaladt a költekezésem, hogy hazautra szendvicsre kajára nem maradt pénz...
Hát én nem tudom hogy megéríííííííííííííííííííííííííí-e buszozni....
Semmivel sem kapod meg olcsóbban a dolgokat ha még beleszámolod a busz árát is...
Mindent meg tudsz venni a helyi boltokban is, de az árak jóval drágábbak.
Esetleg valaki magyarhoz hozzátásultok aki megy autóval és mennek bevásárolni szerintem elvisznek. Mi is vittünk át az apartmanból bevásárolni egy csat akik busszal jöttek és bevásárolt a családnak.Szerintem írd meg az időpontot és melyik apartmanba lesztek és biztos lesz olyan aki autóval megy. Ezt tudom javasolni, Én elvinnélek, de mi csak augusztus elején megyünk. Ha addig vársz akkor szívesen
Lehet, hogy nem értesz egyet pedig így van. Az üditő, ásványvíz,sör,zöldség, gyümölcs legalább másfélszer annyi volt mint a Lidl-ben. Hidd el jól megnéztük, mert nem mindegy amikor 5 ember teljes ellátása 2 hétig az Én zsebemből megy akkor megnézem, hogy mindenre maradjon.
Lehet, hogy nem értesz egyet pedig így van. Az üditő, ásványvíz,sör,zöldség, gyümölcs legalább másfélszer annyi volt mint a Lidl-ben. Hidd el jól megnéztük, mert nem mindegy amikor 5 ember teljes ellátása 2 hétig az Én zsebemből megy akkor megnézem, hogy mindenre maradjon.
Az italok sem voltak drágábbak nem tudom leírni így neked hogy mi hol vettük de 1 centel sem volt drágább....Van ott egy italdiszkont ami nagyon jó áron van...
De még jó hogy nem vagyunk egyformák....Mi kocsival voltunk,de hogy azért kocsikázzak hogy vegyek 5 sört,hát ezt én nem gondolnám magamról...
Nem 5 sörért kocsikáztunk hanem 2 hétre a kajáért. Az italdiszkontról meg annyit, hogy a szomszéd apartmanba lakókat 2-sze akarta átvágni a visszadással.
Mindenkinek más a véleménye,de ha Te nem voltál bent vásárolni akkor honnan tudod, hogy hol mennyi?