Köszi Kisjutka, hogy tájékoztatsz minket itt a fórumon! Láttam, hogy több helyen is segítségére voltál a hellaszosoknak! Továbbra is számítunk rád és tanácsaidra. Megjegyzem, még egy toloi iroda dolgozójától találtam ennyire lelkes és segítőkész hozzáállást, Agni Tolora gondolok, akire így lehet számítani, mint a zeuszos Kisjutkára(gondolm Judit !)
Nagyon kedves vagy, köszi szépen . Nem gondolom, hogy mindenkinek minden óhajára tudok vmi kedvezőt írni, de igyekszem azért. Agni Tolot úgysem lehet felülmúlni, - nem mintha szeretném ) - mivel ő tényleg mindenre válaszol!!!
Én is meglepődtem rajta, de a Helios Club Travelen is. A lista szerint törölték Őket is, pedíg a honlapjukon hirdetik az idei útjaikat.
Szerintem érdemes leellenőrizni mielőtt befizetne valaki a nyaralásra, hogy van-e engedélye az irodának amivel menne, mert könnyen lehet, hogy hoppon marad.
Én is meglepődtem rajta, de a Helios Club Travelen is. A lista szerint törölték Őket is, pedíg a honlapjukon hirdetik az idei útjaikat.
Szerintem érdemes leellenőrizni mielőtt befizetne valaki a nyaralásra, hogy van-e engedélye az irodának amivel menne, mert könnyen lehet, hogy hoppon marad.
Igaz, benne van a pakliban, hogy csődbemegy egy iroda akkor is, ha érvényes engedélye van. Véleményem szerint azonban sokkal nagyobb az esélye a törölt irodáknak.
Most az,hogy én nem utazom teljesen független attól ,hogy idén egy pár Helasszos utazónak aki vállalkozott,befizetett és felvállalta a reszkírt, kellemetlen élményei lesznek v.lehetnek, ennyire instabil a helyzet az utaztatóknál.Hiszen arra pl ki mert volna gondolni,hogy a stabilitásáról híres Neckermann ilyen felháborító helyzetbe hozza az utasait és még ez szerintem csak a kezdet és még ez csak egy a sokközűl akik a penge élén lavíroznak.Sajnos ez az esztendő nem egy biztató jellegű az utazók számára.Itt jön elő,hogy ki és kit választott és mi lesz akkor ha a dolog "bedől".Hát nem tudom.De egyet igen,akik megtehetik csináljanak saját kocsival, önálló szervezésben utat, mert ez néz ki úgy-ahogy a legbiztosabbnak és talán a legolcsóbbnak.
Köszi atosz a kedvességedet és a többieknek de én és több ezer busszal induló társsamal megprobáljuk hátha, ha igy állna mindenki hozzá akkor senki nem menne sehova és otthon ülhetne és olvasná mások beszámolóját ez eddig is úgyan úgy benne volt a pakliban és benne is lessz és volt is minden évben tönkre ment iroda és tönkre is fog menni , ment a jorgos a bella és a többi nagyon sajnálok mindenkit akik velük utaztak volna söt én is szivtam de ilyen hozzá állásal ne is induljon irodával sennki üljön a géppe elött és nézegesse annak sok (idén hál istenek sikerült turistának) képeit ill. irásait .Hajrá utastársak nem szabad megilyedni Irány GÖRÖGORSZÁG bocs ha off lenne
Köszi atosz a kedvességedet és a többieknek de én és több ezer busszal induló társsamal megprobáljuk hátha, ha igy állna mindenki hozzá akkor senki nem menne sehova és otthon ülhetne és olvasná mások beszámolóját ez eddig is úgyan úgy benne volt a pakliban és benne is lessz és volt is minden évben tönkre ment iroda és tönkre is fog menni , ment a jorgos a bella és a többi nagyon sajnálok mindenkit akik velük utaztak volna söt én is szivtam de ilyen hozzá állásal ne is induljon irodával sennki üljön a géppe elött és nézegesse annak sok (idén hál istenek sikerült turistának) képeit ill. irásait .Hajrá utastársak nem szabad megilyedni Irány GÖRÖGORSZÁG Teeljes mértékben igazad van papamacó.Vita egy szál se.Úgy igaz és úgy értelmes ahogy leírtad. bocs ha off lenne
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, ez csak a Krétai utra vonatkozik, vagy általában az Aeolus irodára is?,Én junius 6-án készülök Velük Pargára, ez biztos, hogy indul ez az ut? Már kétségeim vannak. SOk pozitiv és negadtiv tapasztalatom van velük szemben. A pozitivat már megirtam. A negativról is szó esett. AZ egy kicsit aggaszt, hogy még indulási időpontot /óra/ sem tudnak, majd egy héttel előtte az indulásnak. Én Győrben -ha minden igaz-szállok fel, tehát biztos, hogy Pozsonyból hozza a szlovákokat. Velük nincs nekem senmmi bajom, tavaly is jól elboldogultunk velük, sokan tudnak magyarul és németül. Kérdés az idén hogy lesz?
papamaci. Nagyon igazad van , arizikó mindig benne van egy társasutban. Hova utaztok egyébbként? Én csak bizni tudok, hogy az Aeolu-sal nem lesz semmi gondPargáról még haza is hoznak!!!