A Yimakos toursról hallott már vmeikőtök? Nyáron az ő 2 csillagos apartmanjainkba fogunk megszállni, egyelőre ennyit tudok, mert mi egy alapítvánnyal utazunk. Ha viszont mégis mennék görög estre, akkor az Anettet ajánlanátok, vagy nincs lényeges különbség e téren közöttük?
Az " utazási irodák " topicban, kvalcsi felrakta a hivatalosan is törölt utazási irodák listáját, és ott a "Yimakos " is szerepel.....
Feltétlen kérdezz utánuk, szerintem .
A Yimakos toursról hallott már vmeikőtök? Nyáron az ő 2 csillagos apartmanjainkba fogunk megszállni, egyelőre ennyit tudok, mert mi egy alapítvánnyal utazunk. Ha viszont mégis mennék görög estre, akkor az Anettet ajánlanátok, vagy nincs lényeges különbség e téren közöttük?
Mivel majdnem minden iroda ugyan oda viszi a csoportját görög estre és ezért mindenki ugyan azon ételt, italt és műsort kapja, így nincs lényeges különbség
Június végén utazunk 3an Nei Poriba, Dora Apartman!Sok jót olvastam róla eddig, kérdésem hogy képeket tudna-e valaki küldeni?!Nagyon jó lenne!
Előre is köszi!
Június végén utazunk 3an Nei Poriba, Dora Apartman!Sok jót olvastam róla eddig, kérdésem hogy képeket tudna-e valaki küldeni?!Nagyon jó lenne!
Előre is köszi!
Nézd meg a fotóalbumomban a 2008-as nyaralásunkat. Egy kevés képet ott is találsz az apartmanról.