mi azért választottuk a neckermannt mert igy hogy szezon előtt foglaltuk le a szállást 25ezerrel volt olcsóbb fejenként!!!!ami azért nem mindegy!!!!
a másik szempont meg az volt hogy nem akarunk megbizhatatlan,ismeretlen irodával utazni!!!
Előre is elnézést az okoskodásért, de az elöző oldalak hozzászólásai, az én olvasatomba úgy néznek ki, hogy: senki nem azt mondta, hogy ne utazzunk a neckermann-al, hanem azt, hogy mielőtt befizetünk az ő útjukra, nézzünk körül pl. a neten, hátha találunk egy másik megbízhatónak (megbízhatóbbnak) vélt céget, aki ugyan azt a szolgáltatás nyújta, kevesebb pénzért.
Mint a legtöbb esetben, a felszólalókból most sem a rossz indulat, hanem a rossz, vagy éppen a jó tapasztalat szól.
szerintem az ő útjukkal sincs semmi gond,aki nyaralni akar az ne sajnálja a pénzt az utazásra!!!!!
az utazás minősége nem feltétlenül függ az utazási irodától!!!
Kedves angel001!
Érdekes amit írsz. Egyszer írod, hogy 25ezerrel volt olcsóbb fejenként és az nem mindegy, aztán meg "aki nyaralni akar az ne sajnálja a pénzt az utazásra!!!!!"
A Hellaszon kizárólag olyan emberek vannak jelen, akik nyaralni akarnak és a nyaralásra nem sajnálják a pénzt, de azért megnézik, hogy melyik irodától mit kapnak a pénzükért.
Én eddig egyszer sem néztem, hogy melyik irodával kötöm a szerződést, még egyszer sem ejtettek át. Minden évben ugyanazon utazásszervező cégen keresztül foglalok szállást, de ugye ettől függetlenül mindig más és más utazási irodán keresztül kapunk apartmant. Remélem érthető voltam.
Az meg persze hogy nem mindegy, hogy mennyi a szállás, pláne úgy, hogy minden éveb kocsival megyünk és ugye a benzin meg az autópályadíjak is ott vannak felmerülő költségként.
Szerencse kérdése. Mi is egy hasonló cégnél foglaltuk le a legelső görög utunkat és nagyon csúnyán átvertek. Azóta mindíg alaposan utánajárok és a kiválasztott cég saját irodájában foglalom le az utat. Az elmúlt években nem is volt gond.
Remélem idén sem lesz az IBUSZ-al. Még velük soha nem utaztam. Kíváncsi leszek rá!
Szia Évike!
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon jó utat és kellemes hajókázást kívánok a Niluson. Kívánom, hogy minden klasszul sikerüljön és jó időtök is legyen. Vigyázzatok magatokra és egymásra! Aztán tessék rendesen visszatérni a Hellas imádók táborába. Nem nézzük egyébként jó szemmel ezt a kicsapongást, mert ebből Ti minket kihagytok.
Elismerem, csak az irígység beszél belőlem
De jó. Ne törödjetek a mi lelkünkkel és tényleg baromi jól érezzétek magatokat.
Sok Josza és Cilla