Párom kipróbálná az ernyőzést, ha elbírja.....
A hajókirándulásnál azt írtátok mindegyik irodánál más az ár és az Anett-nél az olcsóbb. Mire megyünk ez kiderül, de szeretnék már kalkulálni egy kicsit.
Motor
Zenés vacsi
Előre is köszi.
Szia ettika,
Igaz nem tőlem kérdezted, de...
Zenés vacsi felnötteknek 20-25 Euro/fő, Skiatosi hajóút felnőttnek 38-42 Euro/fő,
Az ejtőernyőzés időfüggő és alku képes 10 percet voltam asszem 20 euro-ért.
A motorbérlés függ egyrészt a bérlési idötől és a motor cm3-től, valamint, hogy quad, vagy robogó
Pontosíts és akkor mondok pontosabb árat
Ezen album 5. oldalán megtalálod az ATV Motorent tavalyi kölcsönzési árait. Sajnos nem túl tisztán látszik, de mivel megvan eredetiben is megtudom mondani
Mivel a kislányom fél éve nem babakocsizik, így sok program jöhet szóba, ha tudtok.
Kedves Ettika!!!!
Én a fakultatív progikat nem nagyon szeretem hisz azért megyünk kocsival hogy magam fedezzem fel amit lehet....
Amin voltunk az a hajókázás evés, ivással egybekötve....Az nagyon jó volt és jó volt a hangulat (pedig én nem is ittam)
A többi az magánszervezés volt....
Az árakat pedig magad tudod szabni mert vagy eszel vagy viszel magaddal...
Előveszed a térképet és eldöntöd hogy ezt meg szeretnéd nézni akkor ki tudod számolni mibe is fog ez neked kerülni+evés és a pia...
Azért azt mindig szem elött kell tartani hogy meddig mentek el mert lehet hogy jövőre máshová mentek és ahoz közelebb fog esni és így nem érdemes az idén megnézni...
Tudom ez baromságnak hangzik,de én így szoktam...
Az idén ezért megyek el Toloba mert most megtehetem hogy elmásszak ennyire távolba....
Nem tudom hogy ez a válasz téged kielégít-e,ha nem csak bátram a kérdésekkel..