Olyan nyomik ezek a komposok... írtam nekik, hogy van-e járat Chios-Samos között és hogy tájékoztassanak a menetrendről, illetve hogy mennyibe kerül egy jegy.
Ilyen válaszokat kaptam:
We inform you that for the time being our company does not serve the requested itinerary.
You are kindly advised to contact us again on May in case there is a change on schedule.
Best Regards,
Dimitra Karpeti
Sales Department
NEL LINES S.A.
Tel.: 210-4113722
Fax : 210-4532415
---------
Dear Erika,
Thank you for your mail affiliate company GTP. There is a conncetion between Chios and Samos but I will need to know what date you want to travel.
Keep in mind that most shipping companies have not yet announced their summer schedules and we expect most of them to be announced by the end of next week.
If you do not know your traveling date yet and you just want to check schedules you can do it at www.gtp.gr or www.danae.gr
For any further information please do not hesitate to contact me
Kind regards
Persze a gtp nem ad ki normális járatot illetve ha felmegyek az adott cég lapjára, akkor nincs náluk olyan...
Remélem később sikerrel járok. Még jó, hogy nem most nyáron megyünk.
Viszont úgy vettem észre, egy héten 1-2x közlekedik a komp, nem is tudom hogy szervezzem majd a szállásgoglalást ha ezek nem tudnak semmit...
Volt régen Budapesten egy utazási iroda, jobban mondva, egy valamilyen Görögország idegenforgalmi képviselete, akik ilyenekben tudtak segíteni, de sajna nem emlékszem sem a nevére, sem arra, hogy hol lehetett. Az utazás kiállításon szoktak ott lenni, talán van ilyen prosid...úgy emlékszem, náluk vannak nem csak kompmenetrendek, hanem pl. a kempingeknek a listája is... Otthon Bp-n biztos találnék tőlük valamit, de itt most tanácstalan vagyok.
Elég fura, de tipikus, hogy nincs kész, kinyomtatott kompmenetrend. Mintha csak úgy mennének ahogy kedvük tartja.
szia Vojaandi!!!!!!!láttam az albumodban a képeket Samosról,és nagyon megtetszett,elárulod hogy lehet oda eljutni??????már a jövő évi nyaralást tervezgetjükköszi!!
Pillanatnyilag csak magánszervezésben tudsz Magyarországról Samosra jutni (beszámolóm is van róla a beszámolók közt, nem csak fotóim). Mi német utazási irodával mentünk, szervezett útként, Münchenből - mert itt élek.
A magán út legpraktikusabb módja: olcsó jeggyel repülni Athénba, onnan pedig olcsó jeggyel (Aegean Airlines) Samosra (napi több járat is van), majd ugyanígy vissza, szállást pedig neten foglalni (vagy ahol mi voltunk, annak meg tudom adni az elérhetőségét, igen olcsó volt).
Persze kompozhatsz is egy csomó helyról, de az jó hosszú...
#1175592009-09-16 20:54:44 Válasz a #117550. hsz-ra
köszi a gyors választ,hát ez picit kiábránditó hogy csak magánúton lehet eljutni ide!!!de gondolom ez igy sokkal olcsóbb is!!!nyárig még rengeteg az idő,ha mégis belevágnánk jelentkezek tanácsokért!!!!!
nagyon köszönöm neked !!!!
Egy évvel ezelőttig, én sem mertem magénszervezésben utazni, de aztán így voltun Koson, két repülővel, szállással, 10 napra, fejenként kevesebb, mint 400 Euróért! Aki mer, az nyer! Azóta már meg sem fordul a fejemben, hogy ne magam szervezném a következő útjaim. Nincs ebben semmi kiábrándító, egyszerű és olcsóbb és bárhova eljuthatsz így, míg irodával csak adott helyekre...
Igen, de nem Samosról beszéltem. Olvasd ela kos-i beszámolóm elejét, abban minden árat felsoroltam. Két repjegy és a szállás volt háromszázvalamennyi...Ugyanezt elérheted Samoson is, ha ügyes vagy.