Jön még valaki Pargára június 27 - július 11. között??????
Esetleg valaki, aki júni 27 előtt megy kocsival (busszal)??????
Szívesen olvasnék utinform tapasztalokat az útról!!!! Elkészült e már az autópálya végig (áprilisra volt igérve), .......
Tavaly volt gyaloglásban részünk juni elején voltunk két hetet:-)Mi a Priso Krionerihez laktunk közel a zachariasba.
Most is inkább akkor mennék de hát vizsgaidőszak van....(
Mi Pargan a Diogenis apartmanban voltunk! Messze a tengertől, minden étteremtől, minden bolttól. Nagyon untam, hogy lementünk vacsorázni, meg kicsit iszogatni is persze, aztán belegondolni is rossz volt, hogy még fél óra séta felfele! Amúgy a hely gyünyörő! Életem egyik legszebb nyaralása volt!
Te vagy most az emberem.
Mi is a P. Krionerihez leszünk közel (Anna Haus).
Jól tudom, a part aprokavicsos???
Barátom 2 kisebb gyerekkel jön és hát a homok. Bár tervben van hogy szinte minden nap új öblöt fedezünk fel, de ......
Tavaly milyen időtök volt?? A víz hőfoka (kb)???? Ezekkel nyaggatnak, meg hogy korán megyünk és ......
A közelben tudsz ajánlani valami boltot, tavernát, stb .....
[/quote]
csincsi444 Érdeklődöm, mikor voltatok Pagán, busszal, vagy kocsival és biztos nagyon szép lehetett, mer mindenkitől azt olvasom a forunban. Irjj légyszi néhány mondatot az élményeidről. Köszi
Sziasztok! Segítenétek nekem? Augusztusban megyünk Parga-ra, és már régebben végigolvastam az egész topikot.. rémlik valami ilyesmi, hogy van valami különprogram, vagy nevezzük látnivalónak inkább, és i betüvel kezdődik.. Valami io.. vagy igo.., vagy iu.. na nem zagyválok tovább, ilyesmi a neve. Meg tudná valaki mondani, hogy mi is ez pontosan? Köszi előre is.
Egyébként a buszt hogyan lehet túlélni? Nem vagyok nyávogós, bírom is a kínokat, de azért ez kutya kemény lesz!! Mivel lehet elütni az időt? Ja, és egy tanács mentős rokontól: aki busszal megy óránként álljon fel a helyéről, és nyomkodja át a lábát, amikor megáll a busz, akkor pedig (lehetőségekhez képest) sétáljon, amennyit csak tud, így el lehet kerülni a trombózis veszélyét... Hát én ezt betartom, az tuti!
Szia Bogatada!
Szerintem egyáltalán nem olyan vészes! Ne aggódj annyira! Már többször voltam Görögországban és mindig busszal. Elsősorban élvezd a szép tájat! Este szoktak filmet vetiteni, általában kettőt. Amellett vihetsz MP3 lejátszót és hallgathatsz zenét, ha szereted. Az igaz, hogy a 10. órában már nagyon kényelmetlen, akár hogyan is helyezkedsz. Tény, hogy minden pihenőhelyen le kell szállni a buszról és megmozgatni minden porcikádat. Ez igencsak segit, az elkövetkező 1 órában. Az út folyamán nem érdemes sokat enni, nassolni, mert utána szomjas vagy. Ha iszol, akkor WC-re kell menned. A buszon csak a kisdolgodat végezheted (esetleg). Bár ez sem javasolt, mivel egy idő után a tolettből kellemetlen szagok terjengenek. Nem kellemes dolog az út hátralévő részében ezt szagolni. Feltétlenül vigyél magaddal kispárnát és egy plédet. Nagy jó szolgálatot tesz az éjszaka folyamán. Legfontosabb a pozitiv hozzáállás. Érezd jól magad és élvezd az utazást! Gondolj erre és akkor úgy is lesz. Jó utat!
Háááááát.....!
Én nem szoktam nyavajogni, de a tavalyi Parga-i utazaskor megmondtam, hogy én soha többé nem megyek naralni busszal!!!
Hazafele Szegedig 24 óra volt az út! A szerpentineken olyan szinten nyomta a sofőr, hogy majdnem hányt az egész busz! Nem kívánom senkinek! Ott már jöhettek a filmjeikkel! 24 óra az 24 óra!!! Na ez sok volt! SOHA TÖBBET!!!
Amúgy a hely isteni! HA egyszer odaértek majd, akkor az kárpotól minden negatív dologért! A legrosszabb az utolsó napok! Mert nem akarod otthagyni Pargat és még bele is kell gondolni, hogy mennyit szenvedsz hazáig!
Sziasztok! Segítenétek nekem? Augusztusban megyünk Parga-ra, és már régebben végigolvastam az egész topikot.. rémlik valami ilyesmi, hogy van valami különprogram, vagy nevezzük látnivalónak inkább, és i betüvel kezdődik.. Valami io.. vagy igo.., vagy iu.. na nem zagyválok tovább, ilyesmi a neve. Meg tudná valaki mondani, hogy mi is ez pontosan? Köszi előre is.
Ion-szigetek-re gondolsz?Ez egy egész napos fakultatív program.Reggel indul busszal Lefkada szigetére(Nidri-be) ott hajóra szállás 10-kor, majd egész napos hajókázás(Porto Katsiki(Lefkada egyik legszebb partja), Fiscardo (Kefalonia), Ithaca, Papanicolis barlang (Maganisi),Scorpios-sziget majd vissza Nidr kb este 7.Onnan haza Pargára kb este 9.