július 9-én utazunk a Neckermannal, 1 hétre. A Volcano View Hotelben leszünk.
Járt már ott valaki?
Annyi szépet olvastam a szigetrõl, már nagyon várom, hogy láthassam...
Szia, Peti!
Mi Neckermannal voltunk Krétáról Szantorinin, május végén. Athinioszban szálltunk ki, busszal felmentünk a szigetre, el Oia-ba, aztán vissza Fira-ba. Ide jött a hajónk is azokkal az utasokkal, akik csak Firaba szándékoztak.
A kikötõbe, a hajóhoz háromféleképpen lehet visszajutni (ill. akik eleve ide érkeztek, felmenni a városba):
1. gyalog - szép, lehet fényképezni, fellöknek az öszvérek-szamarak és taposhatod a bõven elhullatott trágyájukat.
2. felvonóval - pillanat alatt lent vagy, a transzfer teljesítve, 3,5 euro
3. öszvér, ill szamárháton - szintén 3,5 euro.
Tapasztalataim: legyen apród, mert nem nagyon akarnak tizesbõl visszaadni, öszvérre ülj, mert az egyedül ill. konvojba kötve megy le, míg csökönyös szamarat vezetik és ha elengeded a nyeregkápát, kiabálnak veled. Folyton elõrecsúszol az állat nyakára (felfelé meg hátra, de az nem lehet olyan nyugtalanító)
Kérdésedre válaszolva: ez nincs benne a részvétei díjban, Te választasz, ízlésed szerint.
Üdv!
hajol
Szia hajol!Szépek nagyon a képeid!!!!!!Mi augusztusban megyünk Krétára és egyénileg szándékozunk átmenni Santorinire.A gyors hajóval gondoltuk ami 1.5 óra alatt ott van.Ha kiköt a hajó ami ezek szerint nem konkrétan Fira akkor onnan hogy tudunk autókölcsönzõig eljutni?
Szia hajol!Szépek nagyon a képeid!!!!!!Mi augusztusban megyünk Krétára és egyénileg szándékozunk átmenni Santorinire.A gyors hajóval gondoltuk ami 1.5 óra alatt ott van.Ha kiköt a hajó ami ezek szerint nem konkrétan Fira akkor onnan hogy tudunk autókölcsönzõig eljutni?
Ha jól emlékszem a kikötõben ( ahova a gyors hajó érkezik -és indul vissza )
Szia, Keke!
Az a szárnyas, amit én láttam, Ahinioszban kötött ki. a kikötõben MINDEN van!
És fel a szigetre egy jó kis szerpentin! Viszont bárhol meg tudsz állni, lenézni!
Jó utazást, szép élményeket!
Szia hajol!Mi csak augusztus 7-én megyünk,még nagyon soknak tûnik az idõ.Krétáról van tervben Santorini mert gyönyörû!Szép képeket csináltál nagyon!!!!!!