Mi augusztus 28-tól voltunk, busszal. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, ha visszaolvasol szeptemberig, akkor megtalálod, hogy miket írtam mikor megérkeztünk.
Remélem nekünk is így lesz!)Mi szept 1-14-ig leszünk!!
Látom ti most Sartiba mentek!Egy pár héttel ezelőttig nekünk is Sarti volt az úticél, aztán ,még is Párga mellet döntöttünk:-))
Remélem nekünk is így lesz!)Mi szept 1-14-ig leszünk!!
Látom ti most Sartiba mentek!Egy pár héttel ezelőttig nekünk is Sarti volt az úticél, aztán ,még is Párga mellet döntöttünk:-))
Halál!!! Azok a szerpentinek órákon keresztül kiveszik az emberből az energiát rendesen!
Na de jó! Nem akarlak elkeseríteni! A hely amúgy világbajnok! Engem annyira elragadtatott, hogy pl: meg is kértem a Párom kezét Valtos öblében!
Életem egyik legszebb nyaralása volt, he nem a legyszebb!!!
Szia!
Igen én is ezekre gondoltam, zene az sokáig leköt, én olvasni is tudok, és hát a táj az biztos gyönyörű lesz. Nem aggódok annyira, csak tippeket gyűjtök! Hazafelé biztos rosszabb lesz!! Egyébként már nagyon be vagyunk sózva, olyan messze van még!!!
Tavaly mi júniusban voltunk Pargan és odafelé egész jól bírtam az utat.Tudod még a lelkesedés stb.... de vissza már nagyon szenvedtem....(Viszont azt hallottam, hogy átadták az autópályát ...Te erről mit tudsz??,
Igen, lehetséges hogy ez volt, valami csak lehet, hogy a görög kifejezést láttam...
Egyébként Pargán melyik fakultatív programot ajánlátok? Nem előre kötnénk le, hanem majd ott helyben választanánk ki.
A pályáról nem hallottam még semmi!
Szerintem a kihagyhatatlan Fakultatív program a Paxos-i kék öblös hajókirándulás! Valami gyönyörű volt! Azt ne passzoljátok!!!
Igen, a fotók alapján beleszerettünk mi is.. Nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez a lánykérés dolog esélyes lehet a nyaralásunk alatt, de nem akarom elkiabálni...