Kedves Bejja!én voltam már sartin discoban tényleg az a kettö van:a mojito és macedonian amit disconak lehet nevezni.előtte nem árt kicsit alapozni az estére.belépő nem volt de az italárba rendesen be van építve.ha jo a hangulat és társaság akkor jól fogod magad érezni.Remélem tudtam segíteni.
Szerintem Sartin minden megvan:haverok,buli,fanta:-)na most komolyan:gyönyörű természeti adottságok,meleg,sunshine,jó kaja-pia,nyüzsgés,rengeteg magyar,sok fiatal,pezsgés a bárokban és az utcán, és nyugis öblöket is fellelni.
Igen azt viszek Apostolosba ha minden igaz! Ott szeretném ünnepelni a szülcsinapom azért kérdem a Discokat is de bízom bennetek, Stavros a második othonom de most az ünneplés miatt Sarti lett!
Én tavaly voltam Stavros-on először, tetszett nagyon, mit is mondhatnék... Szeretnék még oda visszamenni, főleg mert volt ott egy aranyos kóbor kutya, őt is megszerettem, majdnem hazahoztam... De most Sartira megyünk. Ott még nem voltam, de azt hiszem, nem fogok csalódni benne, megtalálom majd biztosan ott is azt a bizonyos " görög érzést ".
Csak ne legyen túl szemetes a víz... Sajnos már többször és több helyen tapasztaltam Görögországban, hogy nylon szatyor is műanyag flakonok úszbak a vízben...