Josh, nekünk tavaly Uniqa utasbiztosításunk volt, rögtön a második napon "hasznát" vettük, beteg lett a kisebbik lányzónk... Mindent fizetett. Előtte két évvel Stavrosban Posta utasbiztosításunk volt, feltörték az apartmant, elvitték az értékeinket - kötöttünk rá biztosítást, a mai napig nem fizettek egy fillért sem. Mindenre valami olyan kifogásuk volt, amit nem tudtunk teljesíteni. Pl.: párom céges mobilja - hozzunk róla számlát mennyibe került??? Vagy a karikagyűrűink (5 évvel ezelőtt csináltatta a párom, maszek ékszerésznél) - gondolhatod, hogy nincs már meg. Azóta már kétszer is költöztünk... Az irataimat újra kellett csináltatni (személyi, jogsi, gyerekek meg az én Taj kártyám, stb...), számlát vittünk róla, még sem kaptunk belőle egy fillért sem. Egészen addig húzták a dolgokat, míg belefáradtunk és hagytuk az egészet...mindig újra és újra kellett volna menni ügyet intézni, de kinek van csak erre külön szabadsága.
Szóval bármit is mondanak nekünk eddig az Atlasz (Párizsban) és az Uniqa jött be. Most Toloban Atlasz lesz, mert Ági erre felhívta a figyelmünket.
Most Toloban Atlasz lesz, mert Ági erre felhívta a figyelmünket.
Szia kedves Berili
Nem muszáj az Atlasznál kötni ha van felesleges zsetonod mert ha hazaértek úgy is kifizet a biztosító..
Én nem is tudok ott kötni mert nekem máshol van éves biztosításom,de remélem nem is lesz rá szükségünk,se neked se nekem
Bele-bele olvastam az autóbiztosítással kapcsolatos írásokba, az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha úgy megyünk Lefkadára, hogy az autón nincs külön biztosítás?
Csak annyi ami itthon is? (én ehhez abszolút nem értek)
Lesz nemzetközi zöldkártyánk.
Szóval mi történik ha így az autó egyszercsak megáll. Kit kell hívni, és vajon mennyit kell érte fizetni?
És egy ilyen biztosítás ami autóra van, mit tartalmaz? Kijönnek oda ahol vagyunk és ingyen megcsinálják? Mennyibe kerül egy ilyen biztosítás?
Háát akkor ha csak az van rá ami itthon a kötelező, akkor jobb ha nem ál meg mert akkor te magadnak kell elintéznedm mindent a kutya nem segít és nem fizet semmit. Éppen ezért van az assistance, mert azokban van olyan hogy helyszínen javítás meg elszállítják meg tárolják és ezekért nem kell fizetned....
Én is éppen ilyet vadászok utasbiztosítással egyben lehet találni ilyet.