Háát akkor ha csak az van rá ami itthon a kötelező, akkor jobb ha nem ál meg mert akkor te magadnak kell elintéznedm mindent a kutya nem segít és nem fizet semmit. Éppen ezért van az assistance, mert azokban van olyan hogy helyszínen javítás meg elszállítják meg tárolják és ezekért nem kell fizetned....
Én is éppen ilyet vadászok utasbiztosítással egyben lehet találni ilyet.
Én az EUB-nál mindig ilyen biztosítást kötök. Idén, a legalacsonyabb biztosítás 5 főre+ a 2 éves autónkra/ 10 nap: 21 ezer pár száz forint. Nem egy ökör ára, és nem kell rettegnem, hogy mi van ha .........
Köszönöm az infót.
Egy fontos kérdés: Ha nem kötünk az autóra biztosítást, de van nemzetközi zöldkártya, és koccanunk, kapunk betétlepot, kint megcsináltatjuk a kocsit, kapunk róla áfás számlát, azzal a számlával mehetek a biztosítómhoz, hogy nem én voltam a hibás, itt a betétlap, itt a számla, fizessétek ki?
Ez járható út?
MEgnézem az AUB lapját, egy másik oldalon olyan árat kaptam, hogy 4 főnek egy autónak a biztosítás úg jön ki, hogy fejenként 933 Ft/nap ha műszaki hibára is kötök, ha minden más csak műszaki hiba nem, akkor 625/fő/nap.
De megnézem az EUB-t.
EUB Top
ebben van helyszíni jav, stervizbe szállítás: 100 000ft
hazaszállítás baleset esetén:400 000ft
utazási költségek: 120 000ft
És persze a többi balesetbiztosításo dolog ami már az utasokra vonatkozik.
Ez kb 550ft/fő/nap
2felnött 1gyerek(1éves) egy 7éves autó 14nap kb 24 000ft
Ennél talált valaki jobbat?
Tényleg és olyat lehet, hogy csak az autóra kötni valahol assistans-ot az utasokra meg külön egy átéagos biztosítást. Mert ahogy látom az autó csak a prémium biztosításokban van benne, de tök fölösleges mondjuk 4 embernek olyat kötni csak akocsi miatt.
Cserrobi által ajánlott Uniqua 250-ért tökéletes lenne nekünk.
Ha emellé egy másik biztosítónál lehetne autóra kötni, csak autóra, az lenne a legtökéletesebb.
Abban amit Robi ajánlott ott van, hogy autómentő küldés, auós segélyvonal, meg hazahozatalban segítség.Tehát egy alap biztosítás van a kocsira is benne.
Szóval: már egyszer megnéztem az árakat a fentebb említett oldalon. Akkor csak a fizetendő összeget néztem, a szolgáltatásokat nem. Most kicsit figyelmesebben olvastam.
Szerintem, úgy általában, olcsó húsnak híg a leve.
Mielőtt megkötitek a biztosítást, mindenképpen olvassátok el a szolgáltatásokat. Mert nem mindegy, hogy csak haza szállítják a járművet, vagy ha belefér a keretbe, akkor helyben megjavítják.
Mi voltunk már két hetet is Görögországban, akkor is az EUB-nál volt a biztosításunk, és bizony 17 napra is megkötötték velünk.
Igen én is olyanra vadászok, hogy helyben javítás vagy szervízbe szállítás legyen benne.Mert leht, hogy 50 000ft bol megtudják csinálni és mehetsz utadra nem kell hazajönni azért.
Ez jó lenne nkünk is, ha helyben javítanak... de mostmár legszívesebben csak az autóra kötnék, mert az utasbiztosítást az Uniqua-nál szeretném.
Köszi Cserrobi a tippet!
Már csak az autót kéne lerendezni.
És ezek a javításos megoldások vajon arra is vonatkoznak, hogyha a kocsi magűtól megy tönkre? Egyszercsak nem tudjuk beindítani...