Még annyit hogy nem tudod van-e gyerekkedvezmény?
Ezen a honlapon le is lehet foglalni a szállást?Méd soha nem foglaltam a neten mindig utazási irodán keresztül mentünk!
Persze, igazad van, nem volt ez rendben. Ám a szállásköltség elég alacsony volt, ráadásul minden tekintetben megfelelő, stb. így lenyeltük ezt a 8,40 eurót. De persze a korrekt az lett volna, ha előre tisztázódik ez a plusz költség.
nem is azért írtam, hogy Ti nem csináltátok "jól", a helyedben én is pont ugyanígy cselekedtem volna. Csak egyszerűen nem érzem 100%-ig korrektnek ezt a megoldást. De persze nem nagy pénz és ezért nem nagy ügy.
Olyan buta vagyok, meg túl becsületes is, hogy nem mertem az ő bankukjának a költségeit rájuk hagyni.
És végülis jogo, mindenki fizesse a sjátját, ha már előleget kérnek.
Egyébként is ennyi banki költségből már megcsinálhattak volna egy oldalt, ahol kártyával lehetne fizetni az oldalukon, ez nem kerülne nekünk sem és nekik sem pénzbe nem úgy mint az utalás...
Mindenesetre tanultam és köszönöm afelvilágosítást, legközelebb rákérdezek illetve megírom, hogy oké elutalom, de akkor az ő bankuknak a költségét ők fizetik.
Aztán ha írják hogy nem, akkor talán kifizetem én.
Mert tényleg bosszantó, hogy annyi a bankköltség összesen amiből még 2 napig előszezonban maradhatunk volna...(2 főre 2 éjszaka).
Na de nem bosszankodom, majd legközelebb ügyesebb leszek.
A másik topikban írta valaki, hogy nem érti miért kell itthonról motort foglalni.
A válaszom egyszerű: nem tudok angolul, nem akarom hogy átverjenek és szeretek minden előre elintézni.
Kinyomtatok mindent, és akkor tiszta minden. Itthon meg angolul tudnak nekem segíteni, így ők is értik mit akarok, és én is hogy ők mit adnak
Na meg nem mindegy, hogy megérkezünk és rögtön tudjuk hol a kölcsönző, esetleg ki is hozzák nekünk.
2 évvel ezelőtt Zakynthoson sajnos nem így cselekedtünk, az első napunk elment azzal hogy szenvedtünk mert nem találtunk motorkölcsönzőt, ami volt az zárva volt, kihalt volt minden, a tenger sem az a szép volt, szóval én mégegyszer nem járok így
Érdekes ez a bankköltséges téma.
Eszembe nem jutott volna (eddig), hogy más bankköltségét nekem kellene felvállalnom utaláskor.
Jó, hogy írtatok itt erről, így kevesebb meglepetés érhet ilyen esetben.
Hát most még szomorúbb vagyok, hogy csak én vagyok ilyen lökött, hogy más költségét is én állom
De többször ilyen nem lesz, ezek után meg sem kérdezem a szállásadótól inkább(nehogy azt mondja hogy azt is fizessem én) egyszerűen csak az az ő költsége lesz. punktum
#975592009-05-03 21:34:06 Szállás 4 főre Marathonban 2009.06.20-27 között.
Athéntől 30 km-re Marathonban az RCI rendszerén belül egy 4 fős apartmant szeretnénk átadni más érdeklődő családnak.
A fiam érettségi szóbeli vizsgái miatt nem tudunk elutazni.
Az ár 4 főre 200 000,00ft.
A szálloda adatai:az RCI katalógusában és a honlapjaán1789 sorszámmal van jelölve.