Az Üdülési Csekk honlapján a következő szerepel a praktikus kérdések között:
"Fel lehet-e használni az Üdülési Csekket külföldön?
Nem. Az Üdülési Csekk rendszer célja, hogy mind többen hazai szolgáltatók segítségével pihenjenek, kikapcsolódjanak, üdüljenek. "
Az Üdülési Csekk honlapján a következő szerepel a praktikus kérdések között:
"Fel lehet-e használni az Üdülési Csekket külföldön?
Nem. Az Üdülési Csekk rendszer célja, hogy mind többen hazai szolgáltatók segítségével pihenjenek, kikapcsolódjanak, üdüljenek. "
A magyar ember a legleleményasebb a világon,ez kimutatott tény...
Mindenre találnak megoldást...
Személyes tapasztalat, hogy az üdülési csekket "bizonyos" esetekben elfogadják külföldi utazásra is. (Bosznia)
Az utazási iroda nevét nem kívánom nyilvánosságra hozni.
Személyes tapasztalat, hogy az üdülési csekket "bizonyos" esetekben elfogadják külföldi utazásra is. (Bosznia)
Az utazási iroda nevét nem kívánom nyilvánosságra hozni.
Köszönöm neked.......
Én is sok mindenről mesélhetnék ,de nem tehetem
egyszerű, én kapok idén ( ha minden igaz ) 40.000.- Ft üdülésit, de az is lehet, hogy 74ezret, nem tudom, elég "idióta" cégnél dolgozom, pedig állami...
Mindegy, lényeg a lényeg, hogy több kolléga is mondta, hogy megvenné az üdülésit, 40ezerért adna 35-öt kp-ben. Ezzel mindketten jól járunk, ő elmegy olcsóbban nyaralni én meg kp-hez jutok, amit a külföldi nyaralásra tudok költeni.
Sziasztok,
Tőlem soha nem kérték étteremben a személyit, hogy igazoljam enyém-e az ücs.
Szállodában oké, de mindig csak diktáljam be, írjam alá, ellenőrzés semmi.
Az én környezetemben is van olyan aki másét használja fel. Aláírja a nevét, előre megbeszélik a címet. Ennyi
Ahol dolgozom ezzel is foglalkozom, innen tudom.
Sziasztok,
Tőlem soha nem kérték étteremben a személyit, hogy igazoljam enyém-e az ücs.
Szállodában oké, de mindig csak diktáljam be, írjam alá, ellenőrzés semmi.
Az én környezetemben is van olyan aki másét használja fel. Aláírja a nevét, előre megbeszélik a címet. Ennyi
Ahol dolgozom ezzel is foglalkozom, innen tudom.
Én nem mondhatok semmit,de azért kiváncsi lettem volna Josh véleményére