Bocsi ez lehet túl diszkrét kérdés de mennyiből jöttök ki két hét költőpénzzel együtt??
Csak mert mi is gondolkodtunk azon, hogy kocsival menjünk Sartiba 2hétre de kb 500ezerre jött volna ki.....a mi számításaink szerint
Bocsi ez lehet túl diszkrét kérdés de mennyiből jöttök ki két hét költőpénzzel együtt??
Csak mert mi is gondolkodtunk azon, hogy kocsival menjünk Sartiba 2hétre de kb 500ezerre jött volna ki.....a mi számításaink szerint
A szállás 61000 Ft-ba jött ki minden adóval együtt 14 éjszakára, kaja nélkül! Erre jön rá az utiköltség, amit úgy számoltunk, hogy 1 autó/3 fővel, ami kb 15000 ft/fő. Tehát 76000 ft/fő + kültőpénz! Tehát ha még nagy lábbal is akarunk élni, akkor is mondjuk költsünk 10000 ft-ot naponta. Így a vége 210-230 e Ft/fő. De persze bőven lehet spórolni. 6 főre már érdemes néha főzni, amit a lányok meg is fognak tenni (pl: grillezni) Szerintem olyan 200 e Ft-ból ki lehet jönni! Persze úgy is mindenki többet hoz és majd látjuk! Végén mindig hozunk haza Eurot, mert nincsennek nagy igényeink! Legyen mindig hideg sör, meg Ouzo a hűtőbe és sok gond nem lehet.
Mi kb. így számoltuk!
Mi a harmadából megjártuk Naxost és Parost (1+1hét). Úgyhogy annyiból bővel kijöttök majd!
Ja-ja! Mi is erre tippelünk! Mert amiket hallottam Sartirol, hogy állítólag olcsóbb mint az átlag Görög helyek, az is ezt igazolja! Tavaly Pargan voltunk az legalábbis tuti, hogy drágább Sartinál és azt is megusztuk olcsóbban, mint 220000 Ft/fő. Pedig minden nap étteremben kajáltunk és 10 éjszakát voltunk!
új regisztráló vagyok, pár napja találtam rá az oldalatokra. megpróbáltam végigolvasni a megszólalásokat de egyelőre nem találtam választ a kérdésemre, ezért ha nem gond, feltenném:
augusztus 22-én Sartiba megyünk nyaralni a baráti körrel. a helyzet az, hogy a fele kocsival, míg a másik fele busszal akar menni. én személy szerint a vonatot támogatom, viszont sehol nem találtam még csak közelítő információt sem arról, hogy hogyan lehetne eljutni innen (Bp.) oda... tud esetleg valaki segíteni nekem ebben?
Vonattal csak Thesszalonikiig tudtok elmenni, onnan busszal. Vagy az interneten, vagy MÁV nemzetközi pénztárnál tudsz érdeklődni Bp-Thessaloniki útvonalra. Utána a vasútállomásról kell eljutni a buszállomásra, ahonnan indulnak Sartiba a buszok.
Egyszerűbb valamelyik utazási irodától buszjegyet vennetek (szerintem!), az elvisz egészen Sartiig!! Vagy marad az autó...
Szia!
Elég egy helyen megkérdezni valamit. Ha tudja a válszt valaki biztos válaszol. Noneg tiltja is a "házirend".Én a "Melyik részre utazol" topikban válaszoltam.
Üdv: Josza