Ha elolvasod a forumot, akkor taálsz benne olyan cikket, amiben megirtam, hogy én tavaly is az aeolusszal utaztam Kárpátosz szigetére / érdemes ezta görög szigetet egyszer megnézni- csodálatos./ és nem volt semmi probléma. Én győri vagyok és mirbusz külön költség nélkül vitt e repérre Pozsonbaí és vissza is Győrben házhoz szállitott. Nekem van itt egy utazási iroda akiben én megbizom és ég sohasem csakódtam bennük, pdig kb25 éve minden évben utazom egyszer, minimum, de az idén háromszor is és mindig ők intézik az utazásal akpcsoatos dolgaimat. De az, hogy egy kint élő magyar nyelvü idegenvezetőtök lesz, azért irigyelle. Nem irtad, hogy mikor utazol, és hány napra. A szállásom a Thomasz villában lesz. sokat nem tudok róla, mert az idén van itt előszór nekik szállás. Atávolság 700 méter a parttol-ezt irják,de majd helyben látjuk meg a valóságot.!
Szia Meritre!
Mi a Walterral megyünk augusztus 17.-én busszal, és a Mimisben fogunk lakni. Az apartmanról tudsz valamit? Remélem megfelelő! Mármint tiszta legyen, a többi annyira nem érdekel!
Van valami olyan tudnivaló, amire mi nem is gondolunk? Bármi is legyen az!! Jótanácsok, hasonlók!
Köszi előre is!!
Természetesen megkereshettek bármikor! Időjárás: párom karja és arca tiszta fekete már a naptol és az egész napos horgászástól.. Kicsit fúj a szél és néha esik az eső..Elég ennyi?
nem tudom mennyire emlékszel rám...júniusban pont Szentiván-éj volt nagy tüzes buli meg minden és ott beszélgettünk a parton...még van is egy fotóm rólam meg Gabrielről)
Én is inkább őlet választottam mert ugye mégsem szlovák cég... Magyart azért jobban ismerem... Bocs de mennem kell mert a kicsi már vár.MAMAAAA!!!!!!!!!