Josh és cserrobi!
Jox rákoppintott az orrotokra és nagyon elhallgattatok.
Igaza van, mert a társalgásotok már nagyon ellaposodott.
Nem csak ebben a topicban!
Josh és cserrobi!
Nem értelek,már miért ne beszélhetnének.Én csak olvasgatok,de nehogy már te szabd meg miröl csacsognak.
joshné
Kedves Joshné!
Szerintem félreértetted a hozzászólásomat. Semmiképpen nem bírálni akartam a beszélgető partnereket, csak a saját véleményemet írtam. Nekem már kicsit laposnak tűnt a beszélgetés és nem tartozott szorosan a topichoz.
Sziasztok!
Valaki hallott már olyanról, hogy a kocsikat feldobjuk vonatra, lemegyünk amíg lehet aztán Sarti??? Mennyivel jöhet ki olcsóbban, vagy drágábban az egész???
Josh és cserrobi!
Sziasztok!
Valaki hallott már olyanról, hogy a kocsikat feldobjuk vonatra, lemegyünk amíg lehet aztán Sarti??? Mennyivel jöhet ki olcsóbban, vagy drágábban az egész???
Szia Szunyi!
Magyarországról a vasútnak nincs ilyen szolgáltatása, mert nincs rá igény.../ autót szállítani /, és ha volna is, akkor borzalmasan drága lenne.
Vonattal is Thessalonikiig tudnátok utazni, tavaj kb: 30.000 ft volt a vonatjegy, oda-vissza/fő, hálókocsiban és 24 óra az út.
Szerintem a legolcsóbb megoldás, mégha ketten is utaztok, az autó....
Sziasztok!
Szia Szunyi!
Magyarországról a vasútnak nincs ilyen szolgáltatása, mert nincs rá igény.../ autót szállítani /, és ha volna is, akkor borzalmasan drága lenne.
Vonattal is Thessalonikiig tudnátok utazni, tavaj kb: 30.000 ft volt a vonatjegy, oda-vissza/fő, hálókocsiban és 24 óra az út.
Szerintem a legolcsóbb megoldás, mégha ketten is utaztok, az autó....
Nem ketten, hanem 6-an megyünk 2 kocsival, csak gondolkodok már minden féle megoldásban! Azért köszönöm!
Sziasztok Sajnos emlekedtek a Szerb üzemanyagárak, az aktuálisak a következők: PREMIUM 95 okt.: 91.40; BEZOLOVNI: 91.40; DIZEL D2 76.10; DIZEL EKO 50: 81.50; EURO DIZEL: 83.30 dínár. Az autópálya használat árai nem változtak.
Egy kérdés, ha nekem a sima 95-ös benzin kell, akkor Bezolovni, vagy Premium 95 kell bele??? Eddig mindig a kutast kérdeztem, de nem emlékszem már rá...
Egy kérdés, ha nekem a sima 95-ös benzin kell, akkor Bezolovni, vagy Premium 95 kell bele??? Eddig mindig a kutast kérdeztem, de nem emlékszem már rá...
BMB 85 De ha az OMV-nél állsz meg úgy is tankolnak neked..