Hehe.
na igen, én is járok rendszeresen minden nyáron sátras horgászatra és én is imádom az effajta nomádságot, de azért ha már elmegyek nyaralni, szeretem ha normális szállásom van.
http://www.vossosclub.com/apollo/en_index.php nézd meg ezt a linket, szerintem az invián nem erről a szállásról beszélnek. Kételkednék ha itt régiek volnának a törölközők, nem beszélne angolul a recepciós, meg folyna a mosdó a padlóra.
Gondolom erre céloztál egy pár hozzászólással előrébb.
Szia,kedves Josza2!!!
Légyszives,csekkold le nekünk ezt a két szállást!!!
Alig várom,hogy hazaérj és mesélj nekünk,nekünk,akik utánatok mennek erre a gyönyörű szigetre!!!/Persze,nem akarom én,hogy hamar elteljen nektek a nyaralás,csak már mennék nagyon!
Szia Drága Zsebkuty!
Köszi a strandokat. Már nagyon beledugnán a lábam ujját valamelyikbe, de már nem sok van hátra. A megcsekkolás meglesz! Meg mindenről be fogok számolni. Friss árak, helyzetkép stb...
Már jár az agyam egy őszi célpontról is, de ez még képlékeny, azért reméllem sikerülni fog, nem úgy, mint tavaly. Nálam tavaly volt gazdasági válság, az idei év meglepő módon jobbnak látszik, ha nem jön valami gebasz. Görög barátom írt, hogy nagyon rosszak a kilátások idegenforgalmilag. Nagyon pesszimisták, de lehet, hogy pont ezért kicsit őszre lejjebb szállítják az árakat, könnyebb lesz olcsóbb utat találni. Lehet, hogy érdemesebb lesz kivárni.
Pussz: Josza
Helló!!!
Elhiszem,hogy már nagyon bedugnád !!!
Az ősz...hát,igen,néha,mikor hazaérek a nyaralásról,úgy,de űgy vágyom egy másodikra.Ekkor jön a kis pesszimista-realista párom,hogy:Gyűjtögessünk a jövő évire!!! DE remélem,nektek összejön!!!SZORITOK!!!!Előre is kösz a csekkolást!
Köszi a körpanorámás felvételeket a beachekről. Már én is szívesen belógatnám a lábom, de sajnos még mindig nem hívtak az utazási irodától (Imperátor), ezért nem tudom, hogy indul-e a jún. 6-i repülő, vagy 1 héttel később megyünk.
Már annyira várom!
Boka (Kati)
Szia Boka-Kati!!!
Szivesen!!!Annyira megörültem neki,muszáj volt ,,szétkürtölni"lehet,hogy már sokan látták,csak én voltam ügyetlen!!!
Látom,te is előbb utazol,drukkolok,hogy minden úgy sikerüljön,ahogy azt elképzelted.
Ugye átmész faku Kefalóniára???Mi átmegyünk,ez ezer százalék!!!
Nem tudom,azt hol láthatom,hogy mikor indul a gépünk/Aeolus-Seagle air,vagy mi a csoda /?
Várom majd a hireiteket nagyon,hogy minél izgatottabban induljak el Zantéra!
Szia Zsebkuty!
Én még nem láttam, pedig nagyon sok mindent megnéztem, ami Zanteval kapcsolatos. Igen szeretnénk a fiammal Kefaloniaba, Olympiaba, a Navagio-öbölhöz is fakultatív elmenni, de szeretnénk autót is bérelni.
Próbáltam megnézni a te gépedet, de beírtam a googlebe azt, hogy Seagle Air Zakynthos, és ott még nem szerepel indulási időpont.
További jó nézelődést, és ha találsz még valami jót, akkor szerintem mindenki szívesen fogadja.
Boka
Sziasztok!
Aelous tavaly Air-Slovákiával utaztatott,az a gép a Ferihegy II-ről indult,kiváncsi leszek,idén milyen lesz,tavaly nem volt gond,semmi késés,egy ciabatta,kávé,üditő volt/bocs,ez már a repcsis topicba tartozna/
Szerintem jól néz ki a Vossos. Próbáltam ide felrakni róla képet, de az ügyesebbek (Jox...) biztosan megteszik helyettem, mivel nekem nem sikerült. 100 m-re van a tengertől, és úszómedencés.
Más! Ma derült ki, hogy a mi utunk is csúszik egy héttel, mivel nem jött össze a megfelelő utas a jún. 6-i indulásra. Mondanom sem kell, a mai napom el lett cseszve.