Sajna egyenlőre kimaradt Lesvos, majd valamikor talán sikerül eljutni ide is. Tudom, hogy Te is vágysz ide ezért olvasd ezt az oldalt, hiszen a jó pap holtig tanul.
Sajna egyenlőre kimaradt Lesvos, majd valamikor talán sikerül eljutni ide is. Tudom, hogy Te is vágysz ide ezért olvasd ezt az oldalt, hiszen a jó pap holtig tanul.
Szia Kvalcsi!
Való igaz egy kicsit fanyalgok.De a türelem egy áldottan jó dolog, csak sokat kell gyakorolni és múlik a türelmetlenség.Ez vonatkozik a Jón-szigetek még egy utolsó, még általam nem látott tagjára is.Te tudod melyik az és még Te sem jártál ott.
Lelkesedés nem maradt el, csak időhiányban szenvedek. Illetve unalmas volt, hogy kicsit magammal dumálok Lesvosról, de így, hogy benéztetek, így már más
Csütörtököm fizetjük be a hátralékot, és így már tényleg közeleg a dolog.
Én is ezt az oldalt találtam meg de angolul, így nehézkesen olvasgattam, de átrágtam magam rajta. Pár oldalas anyagom már van a szigetről, lesz mit megnézni és lefényképezni azt már most látom.
Rengeteg információ van ezeken a lapokon. Olvasgasd és jegyzetelj, hogy mire eljutsz Lesvosra mindent tudjál a szigetről és ne maradj le semmi szépről és jóról. Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön!
Na ne!-úgy érzem az írásodból,hogy Te ezt a szigetet egy picit feladtad.
Van benne igazság?Jó, tudom, nem vagyunk "tinégerek"de... azé remény az él,meg még mi is...
Nem holnap,hanem esetleg holnapután...
Kytherát má meg se nem említem,igaz a topicjában már beszégettem magammal róla is... Van ilyen.Hofi szerint a hülyülés első érzékelhető jele.
Se baj,majd flúgosan megyek
Nem adtam én fel, továbbra is érdekel Lesvosz, csak előbb Chaniát és Nyugat-Krétát szeretném látni. Idén bevállaltuk volna Lesvoszt busszal és komppal (az olcsósága miatt), de sajnos már nem volt 17 napos útja az Aeolusnak, így lemondtunk róla jelenleg.
Ilyen kellemes tartozásom nekem is van Ny-Krétával szemben,mert keletet úgy tisztességesen bejártuk.Ami nagyon motiválna,hogy oda menjünk az a szurdok bejárása lenne legfőképp.Persze más is,de ez a domináns.
Mi nagyon várjuk a nyaralást Lesvoson. A neten már az összes képet betéve ismerem. Nagyon kevés infót találok róla, és tényleg kizárták a külvilágot . Remélem nem valami más vár ott mint amire számítok.
Ma fizettük be a nyaralás második felét, most már biztosan megyünk.
Amúgy nagyon kevés képet látok ahol emberek is vannak és ez fura nem?
Attól függetlenül, hogy most Lesvosra megyünk nekem a kedvencem Kréta és mi is szeretnék Nyugat-Krétára menni, talán jövőre.