Tapasztalatom szerint szeptemberben inkább csak az utolsó héten esik az eső, ha egyáltalán esik. És ha esik (akár csak pár miliméter is) akkor az a természettel csodát tesz. Kizöldül minden. Bár itt Korfun tényleg nehéz a zöldet fokozni. Viszont meleg van, a tenger is ilyenkor a legmelegebb és ami megfizethetetlen, nincs nagy tömeg, és jóval olcsóbb. Én biztosan szeptemberben jönnék
Szia, Arillas nagyon jó választás, gyönyörű strandja van, nem nyüzsgő hely de nem is unalmas, akad szórakozási lehetőség és nagyon közel van Agios Stefanos beach ami szerintem Korfu egyik legszebb partszakasza...azért látogassatok el a déli oldalra is majd, van itt is látnivaló bőven
Az a kis piros mar kioregedett es el lett adva (de ne aggodj a falunkban vette meg valaki)..amugy azota van helyette mas kis piros..meg sarga meg kek meg zold
Akit erdekel a Mimoza Sidariban annak ezt talaltam egy angol forumon: The Mimosa Hotel is ideally located, opposite the beach and just minutes from the vibrant resort centre The well-maintained hotel grounds feature swimming pools and a pool bar, while dining options include a continental style breakfast and a choice of delicious local and International dishes for dinner. Every evening guests can enjoy Greek nights, live music and karaoke, which is the perfect way to get the night started before hitting the town. Guest rooms are comfortable and equipped with all the amenities one might expect from a hotel of its class, including en-suite bathroom. The Mimosa Hotel is the perfect holiday base.
Average customer rating 3.5 out of 5 (Rated by 2 Customers)
Mimosa uhm..... 17 August 2008great location, food was no so good, room are very dirty and often miss the light Pierre, MImosa- sidari
Young Couple (18-35)
Excellent Accomadation 29 May 2008Great Location, Very friendly staff, basic but good food Would definafely want to stay at the mimosa again Elaine, Somerset
Mature Couple (36+)
Nagyon hevenyészett fordítás, de a lényeg benne van:
A Mimosa Hotel ideális helyen, szemben a stranddal és csupán néhány percre a nyüzsgő üdülőközponttól helyezkedik el. A jól karbantartott hotelhez medence és bár tartozik. A reggeli kontinentális, a vacsora pedig kiváló helyi és nemzetközi ételekből áll. A vendégek minden este élvezhetik az élő görög zenét és karaokét. A szobák kényelmesek és minden, a szálloda besorolásának megfelelő felszereléssel ellátott, beleértve a lakosztályi fürdőszobát is. A Mimosa Hotel tökéletes hely (bázis) egy nyaraláshoz.
Mimosa uhm..... Nagyszerű helyen van, az étel nem túl jó, a szoba nagyon koszos és gyakran nincs világítás. (fiatal pár 18-35 véleménye)
Nagyszerű szállás, jó helyen, nagyon barátságos személyzet, alapszintű de jó ételek. A Mimosa szállodában újra megszállnánk. (Középkorú pár véleménye)
Sziasztok!
Idén mi is Korfut választottuk úticélul, Vitalades-ben sikerült szállást találnunk a Szokratesz apartmanban.
Június közepén indulunk és két hétig fogjuk terveink szerint süttetni a hasunkat, egy pohár ouzoval a kezünkben.
Járt már esetleg valaki ebben a faluban? Ugyan visszolvastam, de vagy figyelmetlen voltam vagy nem lett említve ez a hely. Érdekelne minden a környéken, két kamasz gyerekkel megyünk, így nem árt, ha eltudják magukat foglalni valamivel.
Mi 2001-ben pár házra laktunk a Mimósa hoteltől. A zajos főutcán van, de a tenger kb. 50-60 méter. Abban az időben nem takarta semmi a tengerre néző kilátást, mert egy üres, homokos terület volt a hotellel szemben. Voltak görög estek is a hotelban (nagyon jó volt). Az utcán sétálva láttuk meg a műsoros estet hírdető plakátot és foglaltunk asztal. A kaja lehetett volna jobb is, de a hangulat fergeteges volt. A műsor végén még a felszolgálók is táncoltak.
Ezek sajnos régi élmények, azóta sok minden változhatott.
Sziasztok, Nekem a Mimosa-ban laktak a barátnőim két éve, nekik nagyon tetszett minden (bulizós banda)
Tiszta apartman, midnennel felszerelve. Egy gond akadt csak...a kaja. Ők azt mondták, hogy elég angolos, ergo tele van fish and chipses megoldásokkal.
A szeptemberi indulás miatt szerintem nem kell aggódni, mi idén aug 31től leszünk kint két hetet de egyáltalán nem félek. Ha esik is, az nem olyan depresszióba ejtő esemény mint itthon.
Köszönöm mindenkinek a Mimosa Hotelról a véleményeket és a segítséget.
Eddig úgy tűnik nem volt olyan rossz választás,de majd ha haza jövök elmesélem milyen is volt minden (persze csak akkor ha érdekel vkit) Csak kár hogy még olyan nagyon messze van!!
Ja és külön köszönet a fordításért
Szia!!!
Itt mindenki szivesen fogad minden infót,köszi előre is!!!
JJJAAA,majd elfelejtettem,ha még nem láttad volna:
www.webcsatorna.hu
Itt van videó is a Mimóza Hotelről,ha érdekel...
majd ha haza jövök elmesélem milyen is volt minden (persze csak akkor ha érdekel vkit)
Várjuk a beszámolódat, hiszen lehet, hogy más is utazik valamikor Sidariba és abban a hotelben lesz a szállása. Jó lesz neki az információd és sokat segíthetsz vele.
Sziasztok!
Tudna-e valaki nekem segíteni 5.30.-án utazunk korfura Dassia:Hotel Elea Beach-be.Volt-e már ott valaki?A levegő hőmérséklete mennyi szokott ilyenkor lenni?
Köszönöm.