Köszönöm, felírom a listára.
Találtam egy oldalt, ahol 2 főnek 25-40 euro között van, rengeteg apartman, érdemes megnézni, én kértem egy pártól árajánlatot.
Sziasztok!
Vki meg tudná mondani, hol van Szaloinikiben a Chalkidikre induló buszok állomása, illetve hogy lehet odajutni (tömegközlekedéssel). Esetleg május elejei menetrend Sartira? (és persze érdekelne a Sarti-Szaloniki menetrend is május közepén hétköznap).
Köszi bármi infót!
kri
A legfinomabb gyros egész Görögországban is itt van. Az utca nevét pontosan nem tudom, de a piacre merőleges utcából nyílik jobbra. Csak fotókon van meg az a gyros-os. Nem sajnálja belőle az ember az anyagot! És nekünk (törzsvásárlóknak) kóstolót is szokott adni a különböző finomságokból! Ajánlom mindenkinek, nem fogtok csalódni.
A körüli összeg volt , de mi nagyon nehezen találtunk szabad parkolót akárhányszor arra jártunk. a Piac környékén meg napközben szinte lehetetlen megállni szerintem.
firkamanó!
Mi már voltunk autóval Szalonikiben és akkor csak eggyetlen egy nem fizetős parkoló volt a Fehértorony meletti utcában,igaz nagyon sok az autó,de viszonylag korán értünk és volt helyünk.Nekünk térképet az idegen vezetőnk adott,és mindent bejelölt rajta.Gyalog körbe jártunk mindent,pedig még babakocsisok voltunk mert a kislányunk akkor valt 9hónapos.A többi parkoló fizetős volt,úgy működnek mint itthol.
Firkamanó!
Mi egy egésznapot voltunk Szalonikiben,nem nagy területe kellett bejárni,de ha már úgy is nyaralunk hát rá értünk,kivéve apiac halas részlegét mert ott talán még futottunk is.Kényelmes sétával eltelt a nap.